Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva vyzrála na Kateřinice


0

Prostřední Bečva zamířila v rámci 18. kola na půdu Kateřinic. Domácí poněkud podcenili svého soupeře a nakonec nováčkovi podlehli 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečvané nastoupili v Kateřinicích proti na jaře neporaženému soupeři s velkým odhodláním odčinit nepříznivý výkon a výsledek z minulého domácího utkání. Hosté prokázali, že nejsou uprostřed tabulky nadarmo a hned od úvodu Kateřinice přehrávali. Už v 7. minutě brankář domácích Petrnek jen vyrazil střelu Kubáně ke kopačkám pohotového Lukáše Křenka, který se nemýlil a poslal hosty do vedení - 0:1. Prostřední Bečva působila i nadálě svěžím a odhodlaným dojmem a o 14 minut později přidala druhou branku, ve které měli prsty oba aktéři prvního gólu. Lukáš Křenek našel zadovkou Patrika Kubáně, který nekompromisně zavěsil a zvýšil na 0:2. 

Kateřinice zřejmě dostaly v šatně vyčiněno a v druhém poločase předvedly mnohem povedenější výkon. Ovšem byli to opět hosté, kteří se dostali do ještě jasnějšího vedení. Po průniku Gálika završil svůj povedený výkon Patrik Kubáň, který si tak zapsal již druhou branku v tomto utkání - 0:3. Domáci hráči se přece jen dočkali, v 69. minutě skóre zkorigoval útočník Děckuláček - 1:3. 

Prostřední Bečva si zaslouženě připsala 3 body a posunula se na průběžnou 6. příčku, Kateřinice jsou 9. 



Ohlasy k zápasu



FK Prostřední Bečva
Lubomír Kysučan, sekretář oddílu: "Naše mužstvo hrálo velmi odpovědně, důrazně chodili do míče a i v osobních soubojích byli úspěšnější, což celkově přispělo k vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
I. Petrnek [-] - O. Kuzník [-] , Z. Ondra [-] , K. Olšák [-] , P. Vrba [-] (72. D. Husička [-] ) - O. Čtvrtníček [-] , J. Drda [-] , J. Kuzník [-] , M. Kovaříček [-] (54. Š. Chytil [-] ) - V. Peredarjuk [-] , V. Blažek [-] (64. A. Děckuláček [-] )

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , P. Kysučan [-] , Z. Janíček [-] (89. T. Závorka [-] ) - L. Juroška [-] , M. Polášek [-] , P. Gálik [-] , D. Hartman [-] , M. Fiurášek [-] - L. Křenek st. [-] (80. V. Fiurášek [-] ) , P. Kubáň [-] (82. L. Křenek [-] )

Hráči zápasu: P. Kubáň .
Místo: Kateřinice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.