3:0
(0:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šrámek dvěma góly rozhodl duel s Lhotou u Vsetína


Branky


0

V 18. kole přivítala Lhota u Vsetína na své půdě celek Hovězí. Ne příliš zajímavé utkání nakonec přineslo dva góly, oba obstaral hostující Ondřej Šrámek, díky kterému si Hovězí připsalo důležité 3 body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třetí Hovězí zavítalo na půdu Lhoty u Vsetína, která se před tímto kolem nacházela na předposledním místě soutěžní tabulky. Diváci se pravděpodobně příliš nebavili, utkání totiž nabízelo velice "nemastnou, neslanou" podívanou. Skóre se poprvé měnilo ve 42. minutě, když se prosadil hostující Ondřej Šrámek - 0:1. Lhota mohla vyrovnat, ale hlavní rozhodčí nakonec těsně před šancí odpískal postavení mimo hru. Domácí se v druhé půli snažili dorovnat brankové manko, díky čemuž často zapomínali na zadní vrátka. Toho využil v 89. minutě svou druhou brankou v tomto zápase Ondřej Šrámek, který se z dorážky po centru nemýlil a rozhodl tak o výhře svého mužstva. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Vyrovnanému utkání by spíše slušela remíza, ale Hovězí potvrdilo, že je mnohem zkušenějším celkem a nakonec zaslouženě vyhrálo."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
L. Sedlák [-] - M. Karlík [-] , P. Kulhaj [-] , R. Michálek [-] , F. Zimek [-] - J. Doležel [-] (63. M. Goláň [-] ) , O. Blažek [-] , D. Vráblík [-] , M. Růžička [-] - O. Zeťák [-] , O. Lukáč [-]

Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - O. Šimčík [-] , J. Kašpar [-] , T. Varaja [-] , R. Kučera [-] - M. Hromada [-] , K. Trlica [-] , T. Juřica [-] , R. Zámečník [-] - O. Šrámek [-] , O. Loučka [-]

Hráči zápasu: O. Šrámek , A. Kašpar .
Místo: Lhota u Vsetína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.