Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Horní Lideč si s chutí pohrála s Janovou


Branky


0

 

Horní Lideč přivítala v rámci 18. kola na své půdě tápající poslední Janovou. Hosté nebyli domácím příliš silným soupeřem, a tak si domů odvezli debakl 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Horní Lideč byla před utkáním s Janovou pasována do role jasného favorita a hned po úvodní čtvrthodině bylo jasné proč. Ve 12. minutě se totiž poprvé střelecky prosadil Fojtík, kterého o tři minuty později následoval Ryza - 2:0. Janová o dalších 6 minut později dostala šanci zkorigovat výsledek, a také se jí to povedlo, když se z pokutového kopu trefilMěrka - 2:1. Ještě před koncem první půle se však skóre změnilo počtvrté, když podruhé v tomto utkání skóroval záložník Jakub Fojtík - 3:0.

Druhý poločas nabídl fanouškům další tři branky, přestože úroveň utkání nebyla kdovíjak vysoká. V 60. minutě se poprvé od příchodu prosadila ofenzivní posila domácích Peter Mišutka, který zvýšil na 4:0. Do konce utkání se ještě do statistik střelecky zapsali Miroslav Sporek a Daniel Trčka, kteří tak během pár minut stanovili skóre na konečných 6:1. 

Horní Lideč si udržela první příčku, zatímco Janová zůstává stále beznadějně poslední. 



Sestavy


TJ Horní Lideč
M. Kubín [-] - J. Seidl [-] , M. Petrušek [-] , M. Sporek [-] , O. Chovanec [-] (72. F. Gajdošík [-] ) - M. Abík [-] , M. Petrušek [-] , J. Surovec [-] (66. T. Vaculčík [-] ) , J. Fojtík [-] - P. Ryza [-] (46. D. Trčka [-] ) , P. Mišutka [-]


Místo: Horní Lideč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.