Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota vykradla Jablůnku


Branky


0

Hráči Francovy Lhoty v rámci 19. kola cestovali na půdu Jablůnky. Už od prvního výkopu hosté dominovali a nakonec si domů odvezli zasloužené tři body za poněkud překvapivý výsledek 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Francova Lhota nastoupila do zápasu aktivně a hned v 11. minutě se dočkala prvního gólu, když se prosadil Roman Matušinec - 0:1. Hosté se nenechali zastrašit špatnými povětrnostními podmínkami a domácí celek překvapivě přehrávali. Po půl hodině hry to bylo po střele Radka Chmely již 0:2. Aby toho pro Jablůnku nebylo málo, šestminut před koncem první půle zvýšil na 3:0 pro hosty Vlastimil Brlica. 

Jablůnka vůbec nestíhala nastolenému tempu hry a doufala v brzký konec nepovedeného utkání. Hosté však byli namlsáni a postupně přidali ještě dvě branky. Od 65. minuty navíc Jablůnka hrála o desíti, když byl po hře rukou v pokutovém území vyloučen obránce Suchockij. Následný pokutový kop proměnil Radek Chmela, který se tak zapsal do listiny střelců již podruhé - 0:4. Domácí hráči naprosto rezignovali a do konce utkání inkasovali ještě jednou po zakončení střídajícího Oty Zimka - 0:5. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Dnes jsme předvedli skvělý výkon a zaslouženě jsme získali tři body. Pochválit musím i povedený výkon rozhodčích."



Sestavy


FK Jablůnka
O. Rott [-] - L. Hajný [-] , L. Machálek [-] , P. Brodek [-] , R. Sauer [-] - J. Orság [-] , V. Suchockij [-] , M. Václavík [-] (29. A. Vyškovský [-] ) , L. Čůma [-] - R. Biel [-] , J. Smílek [-]

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - O. Mikulín [-] , M. Mňačko [-] , M. Rösner [-] , L. Filák [-] - R. Matušinec [-] , R. Chmela [-] , L. Matušinec [-] , Z. Kindl [-] , Z. Surovec [-] - V. Brlica [-]

Hráči zápasu: R. Chmela .
Místo: Jablůnka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.