1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína vybojovala tři body v Ratiboři


Branky


0

 Hráči Lhoty u Vsetína putovali v 19. kole na půdu Ratiboře. Souboj dvou sousedů v tabulce nabídl v první půli vyrovnanou podívanou, kterou nakonec do vítězného konce dovedli hosté z Lhoty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

První půle branku nenabídla

 Oba celky se v prvním poločase nemohli vyrovnat s velice skákavým a drnitým povrchem, díky čemuž byla k vidění ne příliš pohledná podívaná. Úvodních čtyřicetpět minut tak nenabídlo příliš mnoho šancí ani gólů, a tak oba celky odešly do šaten za bezbrankového stavu.

Hosté v druhém poločase rozhodli

To druhé dějství muselo nezaujatého fanouška bavit. Nejprve se do vedení dostal domácí celek. V 60. minutě utekl po levém křídle křídelník Ratiboře, který odcentroval před branku, odkud se míč i díky teči jednoho z obránců dostal do sítě Sedlákovy svatyně - 1:0. Ratiboři však vedení dlouho nevydrželo. V 70. minutě se na levé straně uvolnil střídající Radek Michálek, jenž přihrál pod sebe na Martina Růžičku. Záložník hostujícího celku odkrytou brankou nepohrdl a vyrovnal na 1:1. O dalších třináct minut později hosté dokonali obrat, když se z přímého kopu prosadil asistent u první branky Radek Michálek - 1:2. Hřebíček do rakve zasadil domácímu celku útočník Ondřej Zeťák, který využil chyby domácího golmana a zvýšil na konečných 3:1 pro Lhotu.

Domácí celek tak nedokázal využít výhodu domácícho prostředí a dovolil Lhotě přiblížit se v tabulce na rozdíl pouhého jednoho bodu. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Po ne příliš dobrém prvním poločase to tam začalo padat a nakonec jsme zaslouženě zvítězili."



Sestavy



FC Lhota u Vsetína
L. Sedlák [-] - T. Juřica [-] , F. Zimek [-] , O. Blažek [-] , M. Karlík [-] - J. Doležel [-] ( O. Zeťák [-] ) , D. Vráblík [-] , M. Růžička [-] ( D. Jančina [-] ) , D. Zgarba [-] - P. Valchář [-] ( R. Michálek [-] ) , O. Lukáč [-]

Místo: Ratiboř.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.