0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko vybojovalo důležité tři body na půdě Kateřinic


Branky


0

 Ve 20. kole 1. B třídy hostily Kateřinice předposlední Lidečko. Oba celky nemají v posledních kolech příliš oslnivou formu, domácí prohráli dvakrát v řadě a hosté dokonce třikrát. V utkání nakonec byli úspěšnější hosté, kteří díky brance Františáka zvítězili nejtěsnějším rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Vyrovnanou první půli rozhodl Františák

Do zápasu vstoupili lépe domácí. Od začátku byli silnější na míči a hosty přehrávali. Bylo to zapříčiněno tím, že hráči Lidečka se snažili překonat domácí obranu nakopávanými míči, ale s nimi si domácí věděli rady, hlavně oba stopeři byli ve vzduchu neomylní. Od 15. minuty prvního poločasu se hra začala vyrovnávat. Hosté předvedli první pěknou rychlou kombinaci, ale k zakončení se nedostali díky špatné finální přihrávce. Přesto jakoby tato akce Lidečko nastartovala. Hráči pochopili, že nakopávanými míči si na domácí tým nepříjdou a tak začali předvádět kombinační fotbal, který se fanouškům Lidečka, kteří na zápas do Kateřinic dojeli své hráče podpořit ve velkém počtu a vytvořili hráčům na hřišti soupeře domácí prostředí, musel líbit. Akce hostí nejčastěji rozjížděl kapitán Radek Číž, který tento zápas odehrál ve velkém stylu a byl tím rozdílovým hráčem na hřišti. Ve vzduchu kraloval a dokázal soupeři, z pozice defenzivního štíta, čistě odebírat míč a hned rozjíždět nebezpečné akce na branku soupeře. Hostující Lidečko si začalo vytvářet první šance a brzy se taky měnilo skóre zápasu. Hostující Aleš Číž čistě odebral míč domácímu obránci, zatáhl míč, poslal centr na nabíhajícího Tomáše Františáka a ten dokázal uplatnit své centimetry a trefil hlavou míč přesně k tyči - 0:1. Lidečko pokračovalo v ofenzivním představení a v prvním poločase mohl zvýšit skóre Aleš Číž, ale neproměnil, stejně jako Radek Číž, který se dostal, po zpětné přihrávce Aleše Číže, ke střele na hranici dvacítky, ale golman domácích jeho střelu zlikvidoval. 

Hosté si těsný náskok pohlídali

Druhý poločas už moc fotbalové krásy nenabídl. Domácí se snažili překonat obranu Lidečka nakopávanými míči, ale obranná čtveřice hostí byla tentokrát nepropustná. Lidečko v půli druhého poločasu prostřídalo a snažilo se o rychlé brejky do rozhozené domácí obrany. Díky tomu mohlo své skóre navyšit, ale ani Lukáš Kovalčík, který postupoval sám na golmana domácích, ani Roman Zezulka, ani Bronislav Hyžák své šance neproměnili. Kateřinice naposledy zahrozily v nastavení, kdy hostující brankář Honza Chromík v pozici vleže zastavil střelu, směřující do své sítě exluzivním zákrokem, který rozhodl o tom, že si Lidečko připíše důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "Do tohoto zápasu jsme šli s odhodláním, že bychom na půdě Kateřinic mohli uspět. Předchozí domácí zápas proti Prostřední Bečvě se nám herně povedl , jen jsme neproměnili šance. V týdnu jsme mužstvu chtěli dát nový impuls a odvolali jsme jak hlavního trenéra, tak i jeho asistenta. Samotný zápas v Kateřinicích hráči zvládli jak herně tak i výsledkově. Kluci se dokázali semknout a zápas od první do poslední minuty odmakali. I když nás to stálo hodně sil, vezeme si odsud zasloužené tři body. Domácí byli nepříjemní svými nakopávanými míči, ale naše obrana, i s dorostencem Petrem Sekulou v sestavě, si s tím dokázala poradit. Od nějaké patnácté minuty jsme začali hrát kombinační fotbal, který na domácí platil a do kabin jsme mohli jít i s vyšším náskokem. Ve druhém poločase už to byl spíše boj, ale opět jsme si v něm vytvořili po brejkových situacích nebezpečné akce, kterými jsme mohli zápas definitivně rozhodnout. Nakonec jsme se trápili až do konce a v posledních minutách nás podržel fantastickým zákrokem Honza Chromík. Našim nejlepším hráčem byl náš kapitán Radek Číž, který neprohrál snad jediný hlavičkový souboj, soupeřům čistě odebíral míč, rozjížděl většinu našich akcí a posílal našim ofenzivním hráčům skvělé přihrávky. Tím bych jej chtěl navrhnout taky do sestavy tohoto kola na Vašich webových stránkách. Jinak mužstvo podalo vynikající kolektivní výkon a my se pokusíme na toto vítězství navázat v dalším venkovním zápase na hřišti Hovězí.



Sestavy



SK Lidečko
J. Chromík [-] - P. Sekula [-] , T. Františák [-] , R. Buček [-] , R. Kulíšek [-] (91. Z. Havelka [-] ) - R. Číž [-] , R. Zezulka [-] , J. Novosad [-] (82. B. Hyžák [-] ) , J. Novosad [-] - V. Ryza [-] (56. L. Kovalčík [-] ) , A. Číž [-] (69. R. Gargulák [-] )

Hráči zápasu: R. Číž .
Místo: Kateřinice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.