0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka si poradila s bezradnou Janovou


Branky


0

 

Tápající poslední tým tabulky Janová hostila ve 21. kole na své půdě rozjetou Valašskou Polanku. Hosté podle očekávání zvítězili a díky výhře 3:0 si připsali další 3 body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valašská Polanka od úvodu zápasu vlétla na svého soupeře a vytvářela si gólové šance. Zajímavou šanci si připsal po přihrávce Mačka Baran, ale brankář Sedláček jej vychytal. První branku diváci viděli v 18. minutě, kdy se po individuální akci prosadil střelou k tyči David Maček - 0:1. Za Janovou si první vážnější příležitost vypracoval Měrka, ale jeho akrobatický pokus nůžkami skončil nad. Hned z protiútoku to mohlo být 2:0 pro Polanku, ale Baran nastřelil pouze tyč. 

 

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první, Polančané měli územní převahu. Slibná příležitost přišla v 50. minutě, Ondřej Adámek si narazil míč s Lukášem Daňkem, aby se dostal do střelecké pozice, branku však minul. O pět minut později se znovu do zakončení prodral David Maček, ale tentokrát minul. Kýžená branka Polančanů přišla v 65. minutě, po rohovém kopu se míče ujal Novák, nabídl Filipu Mačkovi a ten z první prostřelil Sedláčka - 0:2.  Tato branka zlomila poslední odpor domácích, ale Polančané své šance zahazovali. Domácí dostali příležitost v 86. minutě, Měrka pálil z trestného kopu, ale Kolínek si jeho pokus pohlídal. V 90. minutě se pak míč dostal na dvacítku, odkud z voleje vypálil Stanislav Adámek a střelou pod břevno řekl poslední slovo v tomto nepříliš atraktivním utkání - 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva: "Snažili jsme se hlavně vyvarovat podcenění soupeře. V prvním poločase jsme se trápili v zakončení, definitivně nás uklidnila až branka na 2:0. Janové už pak docházely síly. Jsme rádi za tři body a upevnění třetí příčky, která je naším cílem."



Sestavy



TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] , S. Adámek [-] - J. Novák [-] (86. A. Zemánek [-] ) , M. Baran [-] (45. L. Daněk [-] ) , O. Zbranek [-] , F. Maček [-] - J. Řezníček [-] , D. Maček [-]

Hráči zápasu: R. Trčka .
Místo: Janová.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.