P. Stejskal 53. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice díky skvělému závěru vyhrály v Olešníku


Branky


53. P. Stejskal (p.) - 82. P. Hovorka , 86. P. Rejšek
0

Katovice potvrzují zvěsti o černém koni soutěže. Nováček hraje nadstandartně a předvádí skvělé výkony, které navíc doprovází i body. V Olešníku to už vypadalo na výhru domácích, ale nedošlo k tomu, jelikož skvělý závěr hostů zhatil plány Olešníku na bodový zisk. Katovice jsou tak druhé hned za stoprocentním Jankovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi očekávané utkání dvou týmu z popředí tabulky. Do prvního poločasu vstoupili lépe domácí. "Minulý týden jsme vyhráli na půdě Prachatic 3:1, ale hráli jsme hrozně a právě výkon jsme chtěli odčinit v domácím utkání proti Katovicím" poznamenal Lukáš Dudek, který oproti jiným utkáním seděl na lavičce náhradníků z důvodů přetrvávajících problémů s achilovkou. Olešník se tlačil do šancí a opravdu se držel touhy zlepšit výkon z minulého týdne.

Ke gólu se však nedopracoval, i když na trávníku byl viditelně aktivnější a nebezpečnější.

Katovice svou hru po poločase zlepšily, ale domácí stále hráli aktivněji a v 53.minutě se dokonce dostali do vedení. Unikající hráč Olešníku byl zfaulován ve vápně a Petr Stejskal s přehledem proměnil.

V 63.minutě došlo k faulu katovického Hajduška na Pavla Jirkovského, který schytal viditelnou pěst do oblasti hlavy. Takové zákroky se mnohdy trestají i červnou kartou, ale rozhodčí Kaštánek asi prohřešek tolik neviděl a hráče nepotrestal.

Když se utkání blížilo do samého závěru a hlasivky fandících diváků začaly uvadat, sesypal se veškerý elán Olešníku. V 83.minutě zachyboval na půli hřiště Nýdl a protiútok Katovic zakončil přesně Petr Hovorka, jenž stíhán dvěma hráči lehce přehodil padajícího Jirkala.

O tři minuty později se skóre měnilo znovu. Domácí hráli lépe tři čtvrtiny utkání, ale ani to jim body nepřineslo. Katovice zabrali v posledních minutách a výsledkem bylo otočení stavu. V 86.minutě se krásně do míče opřel Pavel Rejšek a jeho střela skončila v síti. Miroslav Jirkal nemohl nic dělat.

Utkání tedy skončilo katovickým vítězstvím, které společně s hráči mohli slavit i fanoušci, kteří i do Olešníku přijeli ve velkém množství a podíleli se tak na skvělé atmosféře zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): Začali jsme skvěle a po poločase jsme o dva góly klidně mohli vést. Bohužel se nám nedařilo střelecky a do druhé půle jsme museli jít za bezbrankového stavu. Hned na začátku proměnil Stejskal na jistotu penaltu a vedli jsme. Do 80.minuty jsme byli lepší, ale soupeř zabral poslední desetiminutovku a dvěma góly stav otočil. Ještě bych rád dodal, že se mi nelíbila benevolence rozhodčího, který nepotrestal mnoho zákroků loktem, což by se stávat nemělo. Jestli soupeř vyhrál zaslouženě, to nevím.... Vstřelil víc gólů a na to se ve fotbale hraje.

SK Otava Katovice
Pavel Rejšek (Katovice): Zapas v Olesniku se musel kazdemu fanouskovi libit. Hralo se ve vysokem tempu s bojovnosti. V 55. minute byl na nas narizen sporny pokutovy kop, jelikož se domnivame ze faul byl metr pred vapnem. Nastesti jsme dovedli za 5min v rozmezi od 82. do 87. minuty otocit zapas.



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Heller [-] , J. Hála [-] , M. Šíma [-] , M. Nýdl [-] - L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] (86. M. Tressl [-] ) , D. Szep [-] (69. F. Mertl [-] ) - P. Stejskal [-] (79. L. Dudek [-] ) , S. Vařák [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] , L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] , L. Černý [-] - R. Náhlík [-] (75. J. Miklas [-] ) , K. Cibulka [-] , P. Rejšek [-] , M. Repa [-] - P. Hovorka [-] , J. Krýsl [-] (59. L. Blatský [-] )

ŽK: 74. M. Šíma - 52. P. Krejsa , 58. T. Hajdušek , 72. M. Repa .
Místo: Olešník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.