4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si připsala první tři body!


Branky


3. J. Pouzar , 33. M. Fober , 48. O. Švarc (p.) , 87. J. Vlček - 6. T. Hrubý , 52. M. Bez
0

Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky vyšel lépé domácí Nové Vsi, která tak zaznamenala své první podzimní tři body!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlou branku domácích zvládli hosté odpovědět...

Lépe vkročili do utkání domácí, kteří je hned ve 3. minutě ujali vedení, když míč za záda brankáře Mičana dostal Jan Pouzar a otevřel tak skóre utkání. Na tuto branku však stihli hosté poměrně rychle zareagovat a o necelé tři minuty později bylo opět srovnáno. O vyrovnávací branku svého týmu se postaral Tomáš Hrubý. Po gólovém představení z úvodu zápasu, si museli diváci na další branku počkat až do 33 minuty, kdy vrátil vedení zpět na stranu domácího celku Martin Fober a hosté tak měli znovu, co dohánět. Ve zbývajících zhruba dvanácti minutách první pětačtyřicetiminutovky už ani jeden z gólmanů překonán nebyl a domácí tak šli do šaten s těsným jednobrankovým vedením na své straně.

Opět gól ve třetí minutě...

Začátek druhého poločas vypadal téměř naprosto stejně jako úvod první půle. Domácí opět skórovali hned tři minuty po rozehrání, když se z pokutového kopu prosadil Ondřej Švarc. Nová Ves tedy svému soupeři odskočila již na rozdíl dvou branek. Ledenice však nesložily zbraně a v 52. minutě znovu zažehly jiskru naděje. Trefil se Michal Bez a rázem bylo opět o co hrát. Navíc v 64. minutě musel předčasně do sprch střelec první branky utkání Jan Pouzar, poté co viděl od hlavního arbitra červenou kartu. Hosté však své zhruba půlhodinové početní převahy využít nedokázali a o vyrovnání se snažili bez úspěchu. Zato domácí i v početní nevýhodě dokázali v 87. minutě přidat zásluhou Jiřího Vlčka čtvrtou branku a definitivně tak rozhodnout o osudu zápasu. Nová Ves tedy zaznamenala na podzim první tři body.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - J. Anderle ml. [-] , M. Fober [-] , O. Švarc [-] , J. Brych [-] - J. Anderle st. [-] (69. T. Hüttner [-] ) , J. Vlček [-] , J. Vejvoda [-] (63. R. Chmelař [-] ) , M. Sekera [-] - J. Postl [-] , J. Pouzar [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] , M. Kopáček [-] (89. L. Herda [-] ) , J. Pavlík [-] - T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Princl [-] (73. J. Kaňka [-] ) , M. Volf [-] (46. M. Michner [-] ) , J. Fošum [-] - M. Bez [-] , M. Kadlec [-]

ŽK: 35. M. Fober , 49. J. Brych , 62. J. Postl , 72. T. Hüttner - 10. J. Princl . ČK: 64. J. Pouzar .
Hráči zápasu: J. Vlček , M. Fober , O. Švarc - T. Hrubý , M. Bez .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Pípal Pavel - Přibyl Jan, Fiala Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.