M. Kadlec 55. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda během dvou minut zvrátila zápas ve svůj prospěch!


Branky


55. M. Kadlec (p.) - 76. R. Hanzal , 77. O. Zavřel
0

Vedoucí celek tabulky Dobrá Voda, měla v Ledenicích na mále. Domácí se ujali vedení po pokutovém kopu, ale hosté nakonec zabrali a dvěma góly dokázali otočit zápas ve svůj prospěch. Dál tak kralují na prvním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nepřinesla…

Na půdu nováčka soutěže Ledenic v tomto kole zavítala první Dobrá Voda, která byla i podle postavení v tabulce papírovým favoritem tohoto střetnutí. První poločas žádné velké drama nepřinesl. Míč měla více na svých kopačkách Dobrá Voda, ale její útočné akce naráželi na dobrou a pozornou obranu domácích. V tomto duchu probíhala zhruba celá první pětačtyřicetiminutovka, ve které se diváci branek ani na jedné straně nedočkali a oba týmy tak šly o poločase do šaten za nerozhodného a bezbrankového stavu.

Ledenice se ujaly vedení z penalty…

Hned na začátku druhého poločasu čekala Dobrou Vodu velká nepříjemnost v podobě pokutového kopu, který proměnil domácí Miroslav Kadlec a poslal tak svůj tým do těsného vedení 1:0. I ve druhém dějství vycházeli domácí hráči ze zabezpečené obrany, kterou se hosté jen horko těžko prokousávali. Nakonec se jim však jejich bojovnost vyplatila a v posledních patnácti minutách dokázali zápas dvěma brankami otočit ve svůj prospěch, když nejprve vyrovnával Hanzal a zanedlouho poté strhl zápas na stranu Dobré Vody Zavřel. Nutné podotknout, že na vítězství má značný podíl i brankář Pauer, který několika dobrými zákroky svůj tým podržel a ukázal, že je opravdovou jistotou v bráně. Dobrá Voda si tedy připsala další tři body a dál vládne tabulce na prvním místě.



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): V Ledenicích to pro nás byl proti dost zataženému soupeři celkem těžký zápas. Zvláště poté, co jsme po penaltě na začátku druhé půle prohrávali 1:0. O to více si cením toho, že jsme se dokázali semknout a proti houževnatě bránícím domácím hráčům jsme dokázali vstřelit v poslední patnáctiminutovce dvě branky, které znamenaly otočení nepříznivého stavu a tudíž i tři body. To ukázalo sílu našeho týmu. Za stavu 1:0 nás podržela jistota v naší brance Pauer. Příležitostí ke skórování jsme měli v zápase více. Na lepším zakončování musíme ještě zapracovat.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] , M. Kopáček [-] , J. Pavlík [-] - J. Fošum [-] (46. M. Volf [-] ) , J. Princl [-] , J. Fencl [-] , T. Hrubý [-] - M. Bez [-] , M. Kadlec [-] , F. Benhák [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Peleška [-] - T. Bartoš [-] , C. Novotný [-] , J. Dráb [-] , F. Šafránek [-] (62. I. Neubauer [-] ) , J. Hanousek [-] - P. Zayml [-] (64. O. Zavřel [-] ) , R. Hanzal [-] , A. Arnold [-] , P. Šteyer [-] (46. M. Nedvěd [-] )

ŽK: 18. J. Fošum , 41. M. Kadlec , 82. T. Hrubý , 84. F. Benhák , 88. M. Bez , 88. F. Mičan , 89. M. Hladík - 10. J. Dráb , 18. C. Novotný , 55. J. Peleška , 84. A. Arnold , 86. R. Hanzal . ČK: 85. F. Benhák .
Hráči zápasu: M. Kadlec - J. Peleška , R. Hanzal , J. Pauer , O. Zavřel .
Místo: Ledenice. Rozhodčí: Kříž Karel - Kříž Karel, Nedvěd Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.