Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín uštědřil Ledenicím "bůra"


Branky


0

Domácím se zápas povedl a konečně začali proměňovat své šance. Hostující celek bude muset čekat na první body minimálně do příštího kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefili jen domácí ...

Začátek zápasu překvapivě patřil hostujícím Ledenicím. Hosté na prvních pět překvapili domácí celek. Od 10.minuty se začalo hrát na druhé straně. Domácí přidali na agresivitě a roztočili kolotoč svých šancí. Ve 14.minutě se domácí dočkali branky, když se po úniku Rozkošného trefil Grznárik – 1:0. Domácím se dlouho nedařilo vstřelit branku na 2:0. Nejdříve selhal Fišer, který udělal kličku brankáři Maříkovi a netrefil prázdnou branku. Za pár minut uháněl sám na ledenickou branku Kollár, ale branku nevstřelil. Tento hráč za další tři minuty trefil břevno střelou z voleje. Domácí vysvobodil až Rozkošný, který zvýšil na 2:0. Hosté o sobě dali vědět před koncem první půle, ale svou šancí využít nedokázali. Poslední slovo měl domácí Grznárik, když neproměnil svůj nájezd.

Bez domácí vystrašil jen na tři minuty ...

Druhý poločas začal další tutovkou Grznárika, který z malého vápna přestřelil Maříkovo branku. Šokem pro domácí byl branka ze 48.minuty, kterou měl na svědomí hostující Bez, který slabší střelou nachytal domácího brankáře Kothánka. Domácí to nemuselo mrzet moc dlouho, protože hned za tři minuty jim dvoubrankové vedení vrátil Grznárik, který se trefil ranou pod břevno – 3:1. Domácí tým si hlídal své vedení bez problémů. Hostům se nedařilo nic. V posledních patnácti minutách domácí přidali další dvě branky, když se hosté vrhli do útočení. Dva brejky zakončené Fišerem daly výsledku konečnou podobu 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér domácí): Někdy žasnu, co se nedá proměnit. Naštěstí jsme tentokrát po pěkných akcích skórovali. Hosté z Ledenic statečně bojovali i za nepříznivého stavu.




Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - M. Opekar [-] , J. Severa [-] (37. J. Šváb [-] ) , J. Zatloukal [-] , F. Zimek [-] - F. Kukačka [-] (86. R. Šebesta [-] ) , M. Kollár [-] , P. Fišer [-] , F. Rozkošný [-] (81. F. Jaroš [-] ) - D. Petr [-] , J. Grznárik [-] (84. M. Hrmo [-] )

TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - F. Benhák [-] , M. Kopáček [-] (81. L. Herda [-] ) , J. Fošum [-] (79. K. Havelka [-] ) , J. Filouš [-] - T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (20. M. Bez [-] ) - P. Güklhorn [-] (46. J. Kaňka [-] ) , M. Kadlec [-]

ŽK: 68. M. Kollár , 69. F. Rozkošný - 21. J. Fencl , 44. M. Bez , 81. T. Hrubý , 88. M. Kadlec , 88. L. Herda .
Hráči zápasu: J. Grznárik , F. Rozkošný .
Místo: Velešín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.