Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maruška sestřelil hattrickem Ledenice!


Branky


0

Fotbalisté Čtyráku minulé kolo doma zaváhali s Hradcem a jeli si pro povinnou výhru k nováčkovi do Ledenic. Po první bezbrankové půli, hosté rozhodli o svém vítězství ve druhém poločase, zejména díky hattricku Davida Marušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z úvodního tlaku nic nevytěžili ...

Úvod zápasu patřil překvapivě domácímu týmu, který byl aktivnější a důraznější v osobních soubojích. Z této uzemní převahy přišly i dvě šance, ale obě chytil hostující brankář Sobolík. Okolo 25. minuty se hostující celek konečně probral a karta se začínala pomalu obracet. Hosté si vypracovali řadu šancí. Jako první zkoušel štěstí Klíma střelou z dobrých 25 metrů, kterou domácí brankář Mařík jen vyrazil před dorážející Weisse, který zasunout nedokázal. O chvíli později se na rohu vápna uvolnil Marhoun a vystřelil, jeho pokus ovšem zneškodnil Mařík.

 

 

 

Maruškovo tři branky srazili domácí na kolena ...

O tom, že se karta zcela obrátila mluví jasně nástup do druhé půle, kdy domácí ulehli k zimnímu spánku a nechali Čtyrák rozhodnout. Ve 47. minutě poslal střídající žolík Váňa ulici na Marušku, který udělal kličku brankářovi a uklidil - 0:1. V 56. minutě dostal Maruška z levé strany nahrávku obešel dva protihráče a z rohu malého vápna obstřelil brankáře Maříka - 0:2. Hned za 5 minut Maruška dokonal hattrick, když se trefil z přímáku - 0:3. Do ONE MAN SHOW vstoupil Maruškovi v 76. minutě Příhoda, který po centru do vápna zvyšoval hlavou na 0:4! Domácím se podařilo v závěru pouze snížit, když se po dlouhém nákopu dostal k míči Hrubý a střelou zpoza vápna překonal Sobolíka - 1:4. V posledním minutách se ještě zaskvěl brankář Sobolík, když vytáhl přímák ze šibenici. Hosté si odvezli cenné tři body!

 

 

 

    

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Jakub Fošum (záložník Ledenice): Škoda, že se nám nepodařilo využít nějakou šanci z úvodu zápasu. Byli jsme lepším týmem. Druhá půle nám hrubě nevyšla a brzo jsme inkasovali a zase nám to tam začalo padat. V druhém poločase byl Čtyrák lepší a zaslouženě vyhrál.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Patrik Sobolík (brankář SK Čtyři Dvory): Prvních dvacet minut nás domácí moc do hry nepustili, ale na štěstí jsme neinkasovali. Po zbytek poločasu jsme hru vyrovnali. Ve druhé půli se nám podařil vstřelit důležitý rychlý gól na 0:1, který nás uklidnil. Potom jsme přidali postupně další 3 góly a kontrovali jsme hru. Teď se musíme připravit na další těžký venkovní zápas v Ševětíně.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - M. Hladík [-] (79. K. Havelka [-] ) , M. Kopáček [-] , J. Filouš [-] , J. Pavlík [-] (64. L. Herda [-] ) - P. Güklhorn [-] (58. M. Volf [-] ) , J. Fošum [-] , J. Fencl [-] , F. Benhák [-] - M. Bez [-] , T. Hrubý [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Salva [-] , M. Havelec [-] , M. Klíma [-] - T. Valta [-] , O. Marhoun [-] , V. Tlachač [-] (84. D. Mentlík [-] ) , M. Valenta [-] - J. Příhoda [-] , D. Maruška [-] (80. V. Slepička [-] ) , L. Weiss [-] (46. P. Váňa [-] )

ŽK: 10. J. Fošum , 40. M. Bez , 57. F. Benhák , 72. M. Hladík - 2. V. Tlachač , 15. P. Salva .
Hráči zápasu: P. Váňa , D. Maruška , P. Sobolík .
Místo: Ledenice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.