4:1
(1:0)
90. M. Machnyk (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň ještě nezapomněla vyhrávat


Branky


31. V. Páník , 61. L. Peterka , 70. L. Peterka , 75. V. Páník - 90. M. Machnyk (p.)
0

V 8. kole naší soutěže k sobě los svedl TJ Otavan Štěkeň a FK Vodňany. Domácí se silného nováčka nezalekli a své úsilí přetavili v první gól zápasu deset minut před přestávkou. Ve druhé půli přidal Otavan další tři branky, přičemž mezi druhým a třetím gólem uplynulo sotva pět minut. Hosté se zmohli již jen na zkorigování výsledku po penaltě v samotném závěru utkání. TJ Otavan Štěkeň tak porazil FK Vodňany 4:1. Za domácí vstřelili shodně po dvou gólech Peterka a Páník, za hosty snižoval z trestného kopu Machnyk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Vodňany B
Radek Kapusta, FK Vodňany: "Domácí vyhráli zaslouženě. Trestali naše neproměněné šance a hrubé chyby. Tento zápas musíme co nejdříve hodit za hlavu a ponaučit se z něj. Snažit se hrát svoji hru, přistupovat ke každému zápasu zodpovědně a hlavně komplet změnit svůj přístup. Nasazení a předvedená hra některých hráčů je pro mě velké zklamání. "



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
P. Broda [-] - J. Prokeš [-] , M. Havránek [-] , V. Páník [-] , M. Čížek [-] - J. Jariabka [-] , R. Macků [-] , V. Čížek [-] , P. Pletka [-] - L. Peterka [-] (70. S. Poláček [-] ) , M. Kešner [-] (75. R. Štefanko [-] )

FK Vodňany B
J. Novák [-] - L. Filip [-] , D. Vítovec [-] , M. Machnyk [-] , J. Mráz [-] - L. Víšek [-] , R. Kapusta [-] , T. Staněk [-] , P. Štěch [-] - J. Varyš [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 49. M. Kešner .
Místo: Štěkeň. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zabilka Luboš - Klimeš, Novotný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.