3:1
(0:1)
37. J. Mocek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kestřany otočily zápas s Lažištěm


Branky


0

Domácím Kestřanům se vstup do soutěže v minulém kole vůbec nepovedl. Naopak hosté z Lažišť slavili svou první výhru nové sezóny a nyní zavítali na kestřanský trávník s úmyslem navázat na předchozí úspěch. V prvním poločase to tak opravdu vypadalo, hosté měli více ze hry, svůj tlak přetavili v gól, ale ještě nebyl konec. Dvěma slepenými góly během šedesáti sekund domácí ve druhé půli otočili skóre na 2:1 a přidali ještě třetí gól. Hosté bojovali, snažili se o zvrat, ale nepovedlo se. Kestřany tak nakonec braly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól zápasu vsítili hosté

Domácí potřebovali zapomenout na nevydařený zápas ve Vodňanech, ze kterého si odnesli pětigólový příděl a od začátku se snažili hrát útočně a co nejdříve skórovat. Soupeř z Lažiště byl ale pozorný a všechny zárodky šancí domácích úspěšně ničil. Naopak hosté hrozili z brejků, které likvidoval pozorný brankář Pavel Drahoš. Přibližně ve 20. minutě utkání se po přihrávce z pravé strany dostal ke střele domácí Václav Průcha, jemuž jeho povedenou střelu vytěsnil brankář hostů Radek Suchý nad břevno. Z následného rohového kopu hlavičkoval Martin Keclík opět nad. Kestřanští v té chvíli hosty přehrávali, ovšem ve 37. minutě přišla pro domácí hráče a fanoušky rána. Z hranice šestnáctky vystřelil hostující hráč, domácí brankář Drahoš neudržel míč v rukou a hostující Jakub Mocek vstřelil z následné dorážky první branku utkání: 0-1. Vstřelená branka hosty pořádně pozbudila a až do konce prvního poločasu vládlo na hřišti převážně Lažiště. Domácí se zatáhli a spíše než o vyrovnání se snažili opět neinkasovat.

Domácí otočili zápas během jedné minuty

V šatně se domácí zjevně zklidnili a své příznivce potěšili již krátce po úvodním hvizdu druhého poločasu. Nejprve ve 46. minutě udeřil Lukáš Kaderka, který po pěkném centru Kinského přesně trefil míč hlavou a bylo vyrovnáno: 1-1. To však zdaleka nebylo vše: ani ne za minutu byl stav pro domácí ještě příznivější, protože Martin Lebeda se dostal k míči a střelou k tyčce nedal brankáři Suchému šanci: 2-1. Pak se dlouho nic nedělo, protože domácí Kestřany vedly, nechtěly se nechat o vedení připravit a hosté se snažili takticky využít jejich sebemenšího zaváhání k šanci na vyrovnání. Obě strany se navzájem velmi dobře hlídaly a když se soupeři povedl nějaký svižný výpad, úspěšně jej druhá stana eliminovala.  A tak se skóre znovu měnilo až v 78. minutě, kdy se po faulu na domácího Viktoru kopal přímý kop. Standardní situaci vzal opět na sebe úspěšný střelec domácích Lukáš Kaderka, který obstřelil zeď a rozvlnil síť potřetí: 3-1. Zapsal si tak svou druhou trefu v zápase a právem se stal hráčem zápasu. Do konce utkání se již nic důležitého nestalo a tak se týmy po závěrečném hvizdu rozešly v poměru 3:1 pro domácí Kestřany.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner, TJ ZD Kestřany: Potřebovali jsme vyhrát po předchozím neúspěchu ve Vodňanech. V první půli jsme ale inkasovali a soupeř nás zatlačil. Po poločase přišla naše úspěšná dvouminutovka, dali jsme rychlé dva góly. Pak jsme ještě proměnili penaltu. Hosté byli překvapeni, ale bojovali a snažili se výsledek korigovat a vyrovnat. Hrálo se pěkně útočně na obou stranách. Chtěl bych poděkovat hostům, za pěkný výkon a popřát jim v letošní sezóně hodně úspěchů.




Sestavy


TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - L. Kaderka [-] (83. V. Roučka [-] ) , J. Kinský [-] , K. Mírka [-] , P. Viktora [-] - V. Průcha [-] , M. Lebeda [-] (76. P. Mikas [-] ) , M. Valach [-] , M. Keclík [-] - J. Voráček [-] , M. Kinský [-]

FC Šumavské Hoštice/FK Lažiště
R. Suchý [-] - J. Mocek [-] , Z. Kučera [-] , R. Mráz [-] , M. Kotrch [-] - J. Turek [-] , T. Soukup [-] , B. Pravda [-] , V. Selivanenko [-] - P. Holub [-] , J. Hrbek [-]

ŽK: 60. M. Kinský - 24. R. Mráz , 68. T. Soukup .
Hráči zápasu: L. Kaderka - J. Mocek .
Místo: Kestřany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.