0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 12:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání ovládli fotbalisté Bostonu Kluky


Branky


0

Před tímto vzájemným zápas byl rozdíl mezi oběma celky pouze tříbodový, a tak se hrál velmi důležitý zápas. Lépe do něj však vstoupili hosté, které dostal do vedení kapitán Štěpán. Druhou branku pak přidali až v závěru, zvítězili 2:0 a stále se drží na prvním místě 1.B sk. C.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení kapitán

Od úvodních minut se hrál ve Smetanově Lhotě hodně bojovný fotbal. První branka padla ve Smetanově Lhotě už ve čtrnácté minutě. Miroslav Nedvěd vyhrál hlavičkový souboj mezi gólmanem a obráncem a trefil tyč. Míč se poté odrazil od Miroslava Štěpána, konkrétně od jeho stehna, a hosté tak šli šťastně do vedení 1:0. Domácí reklamovali ruku, ale u rozhodčího nepochodili. Boston Kluky se dostaly do dalších dvou velkých šancí, ale Marek ani jednou sám před prázdnou brankou nezakončil. Smetanova Lhota měla sice územní převahu, ale nějaké větší příležitosti se jí vypracovat nepodařilo. Po poločase tak prohrával s Klukami 0:1.

Pojistka přišla pár minut před koncem

Ve druhém poločase byl opět vidět Miroslav Nedvěd, který šel třikrát sám na brankáře domácích Duška, ale ani jednou svoji šanci neproměnil. Napodobil ho také Říha, který se také řítil sám na domácího gólmana, ale dopadl naprosto stejně, jako jeho spoluhráč a svou šanci nepřetavil v gól. Svoje vítězství stvrdily Kluky až devět minut před koncem. Při rychlém protiútoku dával balon Marek z pravé strany na levou, za obranu si naběhl Štěpán a přihrával po malém vápně na Miroslava Nedvěda, který v podstatě uklízel míč do prázdné branky. Hosté tak ubojovali vítězství 2:0 a Boston Kluky jsou tak stále v čele soutěže.



Ohlasy k zápasu


AFK Smetanova Lhota
František Roub (asistent trenéra): Soupeř byl samozřejmě lepší než my, ale ty branky, co jsme dostali, tak ty mě mrzí. Bylo to hodně bojovné utkání. Ve druhém poločase jsme to trošku prostřídali a snažili se hru oživit. Ale soupeř hrál opravdu dobře a v podstatě každý centr končil na jejich obráncích. Soupeř si zkušeně vítězství pohlídal. I když věřím, že kdybychom měli dva důležité hráče, co nám chyběli, tak by to třeba vypadalo jinak. Ale nechci brečet. Příště musíme vyhrát v Malšicích.

1.FC Boston Kluky
Miroslav Štěpán (kapitán): Do Smetanky jsme seli s tím, že tam chceme bodovat. Chtěli jsme hrát aktivně, což se nám dařilo do nějaké dvacáté minuty. Smetanku jsme do nějakých větších šancí nepouštěli. U vápna jsme to vždy zavřeli. Měli pouze střely z dálky. Od dvacáté minuty jsme přestali hrát a běhat. Vepředu jsme neudrželi míč. Ve druhé půli jsme chtěli hrát na brejky. Hrálo se trošku z kopce a po větru. Šli jsme asi čtyřikrát sami na golmana, ale nedali jsme to. Poté naštěstí přišla pojistka. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli, i když mezi vápnama jsme nepředvedli takový výkon, jaký bych si představoval. Ale na šance jsme byli lepší.



Sestavy


AFK Smetanova Lhota
J. Dušek [-] - T. Kocman [-] , J. Kára [-] , J. Bartoň [-] , L. Procházka [-] - J. Kálal [-] , D. Bakalář [-] , T. Rejlek [-] , R. Vlk [-] - J. Hrach [-] , Z. Pavlát [-]

1.FC Boston Kluky
P. Svoboda [-] - R. Košatka [-] , V. Lid [-] , J. Košatka [-] , M. Nedvěd [-] - M. Říha st. [-] , O. Fučík [-] , V. Vlášek [-] , V. Marek [-] - M. Štěpán [-] , M. Nedvěd [-]

ŽK: 18. J. Dušek - 40. R. Košatka , 51. J. Košatka , 85. V. Lid .
Hráči zápasu: J. Hrach - M. Říha st. .
Místo: Sm. Lhota. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lepič Jiří - Toucha, Tanáč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.