2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězily Kluky


Branky


0

Jednoznačný šlágr kola se hrál v Klukách, kam zavítal prozatimní lídr METEOR Tábor. Ten se v prvním poločase dostal do vedení, ale ve druhém se domácím hráčům podařilo skóre otočit a tak aktuálním prvním celkem tabulky jsou hráči Boston Kluky, kteří zvítězili 2:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládl Tábor

Od začátku zápasu tahali domácí hráči za kratší konec. METEOR byl lepší a tak se ve 24. minutě dostal do vedení. Boston Kluky měly standardku, kterou zahráli však špatně a krátce. Na hranici vápna byl hlavičkový souboj, míč se dostal k domácímu Štěpánovi, který ale míč ztratil. Hosté se tak dostali do rychlého brejku po levé straně a následný centr na malé vápno přetavil v gól František Lorenc. Ještě do konce prvního poločasu měli hosté několik šancí, dokonce trefili břevno Svobodovy branky, ale skóre se do hvizdu rozhodčího už neměnilo.

Kluky přetlačily METEOR v závěru utkání

Ve druhém poločase se hra domácích o poznání zlepšila. Připravili si dvě velice zajímavé šance, ale ani jedna zatím gólem neskončila. Miroslav Nedvěd se dostal ke střele, ale Šedivý neuvěřitelně vyrazil. Do Další šance se dostal Marek, ale Šedivý včasným vyběhnutím jeho šanci zhatil. Po hodině hry se přeci jen domácím podařilo vyrovnat. Na centr ze strany si naskočil Miroslav Nedvěd a hlavou uklidil míč za Šedivého. Poté se dostal do šancí opět hostující Tábor. Nejprve se prezentovali jednou střelou za vápnem, ale Svoboda si skvěle poradil. Pak jeden z hostujících útočníků hlavičkoval úplně sám na malém vápně, ale branku trestuhodně minul. Miroslav Nedvěd si pak připravil také jednu šanci, leč neúspěšně. A tak přišel trest. Hosté se v 87. minutě gólově prosadili, ale jejich gólovou radost zastavil praporek pomezního, který odmával sporný ofsajd. A tak přišla radost na druhé straně. Standardní situace z poloviny hřiště byla zahrána do vápna, kde balon hostující obránce vyrazil jejich gólmanovi. Míč se tak dostal na nohu Michala Nedvěda, který svou střelou rozjásal domácí diváky a Kluky poslal do čela soutěže za vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


1.FC Boston Kluky
kapitán Miroslav Štěpán: V prvním poločase jsme nehráli dobře. Nedělali jsme to, co jsme si řekli. Zbytečně jsme prohrávali 1:0. Chtěli jsme odčinit porážku z Malšic. Poté jsme si řekli něco v šatně a začali jsme být pohyblivější, agresivnější a bojovnější. Z toho pak začali pramenit šance. Poté jsme vyrovnali a na konci se k nám přiklonilo štěstíčko. Minutu před koncem jsme rozhodli o našem vítězství, ale vyhrál šťastnější tým.




Sestavy


1.FC Boston Kluky
P. Svoboda [-] - J. Košatka [-] , M. Nedvěd [-] , V. Lid [-] - O. Fučík [-] (75. J. Lid [-] ) , V. Marek [-] , M. Říha st. [-] , V. Vlášek [-] , M. Říha [-] (11. R. Košatka [-] ) - M. Nedvěd [-] , M. Štěpán [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - R. Pilař [-] , P. Štumfol [-] (85. S. Färber [-] ) , M. Kučera [-] , R. Ševčík [-] - J. Novák [-] (63. M. Kromka [-] ) , P. Maštalíř [-] , D. Fiala [-] , J. Bartáček [-] (75. T. Jíra [-] ) - F. Lorenc [-] , M. Široký [-]

ŽK: 31. J. Bartáček , 36. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Nedvěd .
Místo: Kluky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ambrožová Hana - Škuthan, Hess.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.