T. Blažek 70. (p.)
1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smetanova Lhota zničila Záhoří bůrem


Branky


70. T. Blažek (p.) - 6. Z. Pavlát , 53. Z. Pavlát , 60. J. Koller , 79. J. Koller , 83. J. Koller
0

Smetanova Lhota, i s Janem Kollerem v sestavě, odehrála své 11. kolo na hřišti posledního Záhoří. A zápas se jí povedl na výbornou. Dvě branky obstaral Zdeněk Pavlát a hattrickem se blýskl nejzkušenější hráč Smetanky, Jan Koller. Smetanova Lhota porazila Záhoří 5:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo vedení hostů pouze jednogólové

Na úvodní branku utkání se nečekalo nikterak dlouho. Už v šesté minutě vybojovali hráči Smetanovy Lhoty balon ve středu hřiště a posunuli ho doleva na Bakaláře. Ten už byl ve střelecké pozici, ale ještě předločil míč Zdeňku Pavlátovi, který ho uklidil do odkryté domácí branky. To však byla poslední gólová situace v celém prvním poločase. Za zmínku ještě stojí spojnice, kterou trefil hlavou Jan Koller. Domácí se dostali k jedné zajímavější střele, ale to bylo vše.

Koller dal ve druhém poločase hattrick

I druhý poločas začali lépe hosté ze Smetanovy Lhoty. V 53. minutě šel sám na golmana Zdeněk Pavlát a střelou podel brankáře zvýšil na 2:0 pro svůj tým. Přesně po hodině hry už to bylo o tři branky. Jan Koller se chopil balonu na pravé straně pokutového území, obešel čtyři hráče a levou nohou vstřelil svůj první gól v utkání. V 70. minutě se z gólu radovali také domácí. Rejlek ve vápně fauloval, k penaltě se postavil Tomáš Blažek a ten ji suverénním způsobem proměnil. V 79. minutě skórovali opět hosté. Jan Koller dostal přihrávku do vápna, zpracoval a střelou k pravé tyči poslal Smetanku do vedení 4:1. O čtyři minuty později už Jan Koller zkompletoval hattrick. A ani tento gól nedal hlavou. Při situaci dvou na jednoho dostal balon od Pavláta a střelou překonal Řeřichu popáté, sám pak potřetí. Zbytek utkání už se pouze dohrával a Smetanova Lhota tak zaslouženě zvítězila 5:1.



Ohlasy k zápasu



AFK Smetanova Lhota
asistent trenéra František Roub: My jsme jeli do Záhoří po naší výhře nad Chyškami. Což pro nás bylo důležité, protože jsme se odpoutali od spodku tabulky. Nechtěli jsme prohrát. Záhoří doma hraje bojovně, tvrdě a dobře. Ale myslím, že jsme celé utkání zvládli dobře. Byly tam hezké akce. I když jsme nevydrželi celých devadesát minut v tlaku, protože to snad ani nejde, tak si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Kromě gólů jsme tam měli ještě nějaké šance, zatímco domácí ohrozili branku dvakrát. Jednou to bylo z penalty. Jsme za body hrozně rádi a budeme na to chtít navázat v příštím kole doma s Klukama. Nechceme jít do jarní části tabulky ze spodku tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Záhoří
J. Řeřicha [-] - T. Kápl [-] (46. O. Hanus [-] ) , J. Sádlo [-] , P. Ciboch [-] , P. Kápl [-] - J. Kunt [-] , M. Marek [-] , P. Sup [-] , Š. Krejčiřík [-] - M. Kvěch [-] , T. Blažek [-]

AFK Smetanova Lhota
O. Zájeda [-] - J. Kára [-] , J. Bartoň [-] , T. Kocman [-] , R. Vlk [-] - D. Bakalář [-] (46. T. Rejlek [-] ) , J. Kálal [-] (65. S. Vlk [-] ) , J. Koller [-] , D. Barták [-] - Z. Pavlát [-] , J. Hrach [-] (82. L. Mojžíš [-] )

ŽK: 72. M. Kvěch , 82. Š. Krejčiřík - 51. T. Kocman , 84. R. Vlk .
Hráči zápasu: Z. Pavlát , J. Koller .
Místo: Záhoří. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - Pekárek, Smrček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.