M. Tupý 81.
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Řepeč nastříleli Sepekovu čtyři branky a zaslouženě vyhráli


Branky


0

Souboj dvou týmů, které měly před svým vzájemným utkáním stejným počet bodů rozhodlo prvních dvacet minut. V nich nastříleli hosté tři branky a prakticky bylo po zápase. Ve druhém poločase daly oba týmy po jedné brance a tým Řepeč-Opařany se nakonec radoval z vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během 18 minut rozhodly zápas

Na první branku utkání nemuselo padesát přihlížejích diváků čekat dlouho. V sedmé minutě se k přímému kopu postavil Michal Koktan, který zhruba metr za vápnem vyslal technickou střelou a poslal hosty do vedení 1:0. Ve 12. minutě bylo pro domácí tým ještě hůř. Pražma nacentroval, míč vypadl domácímu golmanovi Cihlářovi z ruky a Michal Koktan snadno dorazil do prázdné branky. A o dalších šest minut později už to bylo o tři branky. Na kolmici do vápna si naběhl Jiří Seidl a špičkou kopačky dokázal překonat Cihláře. Řepeč se poté zatáhla a do konce poločasu se tak stav nezměnil.

 

Ve druhém poločase po gólu na každé straně

Začátek druhého poločasu nepřinesl příliš pohledný fotbal. Na obou stranách byla spousta nepřesností, které byly způsobené ne příliš kvalitním hřištěm. Ale v sedmdesáté minutě se přeci jen síť opět rozvlnila. Bohužel pro domácí hráče opět za Cihlářem. Jiří Štecher si naběhl na centr z pravé strany a rybičkou prostřelil Cihláře. Stav tak byl 4:0 pro hosty. Domácí Sepekov se ale přeci jen mohl radovat z branky. V 81. minutě špatně rozehrál Miroslav Štecher, který svoji přihrávku nasměřoval přesně mezi golmana a stopera. Balon se navíc před hostujícím golmanem nešťastně odrazil a Martin Tupý uklidil balon do prázdné branky. Nic víc se už v zápase nestalo a tým Řepeč-Opařany si připsal zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Řepeč-Opařany
obránce Miroslav Štecher: Povedl se na úvod zápasu. Po dvaceti minutách jsme vedli 3:0, do konce poločasu jsme chtěli udržet nulu a přidat ještě nějakou branku. To jediné se nám nepovedlo a trošku jsme se zatáhli. Druhý poločas se už jen dohrával. Na obou stranách to bylo nepřesné. Moc pěkný fotbal to nebyl. Na závěr bych chtěl poděkovat našim fanouškům, kteří dorazili ve velkém počtu a fandili do poslední minuty.



Sestavy


TJ Sokol Sepekov
Z. Cihlář [-] - J. Bolek [-] (66. P. Sláma [-] ) , L. Kosobud [-] (72. R. Dlouhý [-] ) , P. Novák [-] , V. Doubek [-] - L. Bolek [-] , J. Beňatinský [-] , M. Tupý [-] , D. Smrčina [-] (46. J. Doubek [-] ) - T. Himl [-] , P. Palus [-]

FK Řepeč-Opařany
M. Sarvadi [-] - M. Štecher [-] , P. Fencl [-] , L. Vachuta [-] , P. Matyš [-] - M. Kaspřík [-] , T. Mikšovský [-] , J. Štecher [-] , M. Koktan [-] (85. J. Svobodný [-] ) - M. Pražma [-] , J. Seidl [-] (70. P. Koktan [-] )

ŽK: 70. L. Kosobud , 85. R. Dlouhý - 65. M. Kaspřík .
Hráči zápasu: M. Pražma .
Místo: Sepekov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - Ryneš, Šika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.