Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním jasně pro Včelnici


Branky


0

Chlum měl dobrou první půli, ale ve druhé excelovala Včelnice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlum nedal a dostal

   Hosté začali odvážně a byli v úvodním dějství vyrovnaným soupeřem. Včelnice měla sice více míč na svých kopačkách, ale hosté byli nebezpečnější. Po necelé čtvrthodině hry standardku domácích hosté odvrátili a vrhli se do protiútoku. Po levém křídle utekl Jan Flaška a po jeho kličce ve vápně zahrával Chlum penaltu. K té se postavil Vaníček, ale nechal vyniknout Holického.  Pak ještě Hájek překonal domácího brankáře, ale toho na brankové čáře zastoupil Vajda. Chlum měl ještě šance, ale nedokázal je zúročit. Ve 24. minutě se středem hřiště prodrali Petráš s Nebeským a druhý jmenovaný vsítil první branku zápasu. Poté se přece jen domácí zvedli. Souhra ve středu pole Bednáře s Petrášem ve 42. minutě znamenala vedení 2:0. 

Druhý poločas v režii Včelnice. Gólman se gólově prosadil!

   Do druhého poločasu domácí zajímavě vystřídali. Gólman Holický se posunul do útoku a na jeho místo nastoupil mladík Barva. Hosté v úvodu dvakrát zazlobili, ale pak už hru diktovali domácí. Ve 49. minutě se po zpětné přihrávce z lajny přibližně ze dvanácti metrů prosadil právě Holický. Včelnice pak svou kombinační hrou po zemi zahazovala šanci za šancí. V 68. minutě na 4:0 zvýšil Petráš. V 76. minutě na 5:0 zvyšoval Mareš. Domácí pak dvakrát trefili břevno a nechali vyniknout Valeše. Konečnou podobu výsledku dal v 85. minutě Nebeský

 

 

               SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Nevěděli jsme, co máme od soupeře očekávat. První půli, především prvních 25 minut, byť jsme měli míč více na kopačkách, byla hra vyrovnaná. Ve druhém poločase už jsme byli dominantním týmem. Zápas bohužel zejména pro diváky skončil "jen" 6:0. Kdybychom proměnili 50% šancí, mohlo to být 12, 13:0. Dneska zaslouží pochvalu Holický. V první půli chytil za stavu 0:0 penaltu a ve druhé během patnácti minut v poli dokázal skórovat.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér hosté ): První poločas byl vyrovnaný. Bohužel jsme neproměnili penaltu a další tři tutovky. Od stavu 3:0 bylo na hřišti už jen jedno mužstvo a Včelnice si s námi dělala, co chtěla. Kdybychom proměnili šance z prvního dějství, určitě by nebyl výsledek takový, jaký byl. Bohužel nedáváme šance a proto nemůžeme pomýšlet na zlepšení našeho postavení v tabulce.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] (60. S. Pacholík [-] ) - R. Vajda [-] , L. Šlapanský [-] , O. Blažek [-] , J. Průša [-] - D. Bednář [-] , T. Mareš [-] , V. Hornát [-] (46. K. Barva [-] ) , Z. Didek [-] (46. D. Tuček [-] ) , M. Petráš [-] - T. Nebeský [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - L. Řepa [-] , J. Březina [-] , D. Míka [-] , T. Kamenický [-] - J. Flaška [-] , P. Eliáš [-] , R. Novák [-] , M. Flaška [-] (46. J. Matoušek [-] ) - J. Hájek [-] , Z. Vaníček [-] (64. T. Bednář [-] )

ŽK: 12. T. Mareš , 34. M. Petráš - 42. L. Řepa .
Hráči zápasu: L. Holický .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlík Martin - BLAŽEK Vladislav - HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.