Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice podlehly Včelnici


Branky


0

Tři góly za 15 minut druhé půle rozhodly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil smírně

   První půle byla herně poměrně vyrovnaná. Ve 12. minutě domácí Sokol využil tlaku ve vápně a střelou po zemi otevřel skóre Vojtěch Habr. Vedení Třeběticím ovšem nevydrželo dlouho. Hosté dokázali odpovědět ve 20. minutě, když po kombinaci Petráše s Nebeským útočník hostů proměnil levou nohou střelu křížem a vyrovnal na 1:1. Domácí fanoušci jistě nebyli nespokojení, když se za vyrovnaného stavu odebrali obě mužstva k poločasové přestávce do kabin.

Tři branky hostů a červená pro domácí

   Ve druhém poločase se přeci jen hosté z Včelnice více dostávali ke své hře po zemi. Jak domácí tak i hosté ve druhém poločase jednou trefili břevno. Ale úvodní čtvrthodina druhého dějství o zápase rozhodla rozhodla. Ve 48. minutě skóroval znovu Nebeský a dostal hosty do vedení. V 56. minutě se prosadil kdo jiný než hrdina zápasu Nebeský a završil hattrick. O tři minuty později uzavřel skóre na 1:4 nejproduktivnější obránce soutěže Průša. V 82. minutě uháněl na bránu Pacholík a stoper Jiří Habr ho zastavil nedovoleně a uviděl červenou kartu. Třebětice tedy podruhé v sezóně utrpěly domácí porážku. Naopak Nová Včelnice zůstává venku stoprocentní.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Myslím, že na pohled to byl pěkný fotbal, který i převyšoval 1.B třídu. V prvním poločase jsme ještě docela stíhali tempu a kvalitě Včelnice. Po třech brankách za čtvrt hodiny ve druhé půli bylo vymalováno.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Jeli jsme zápas vyhrát, i když Třebětice mají malé hřiště, které nám příliš nevyhovuje. V prvním poločase jsme se přizpůsobili hře domácích a hrálo se spíše vzduchem. Druhou půli už jsme hráli naší hru po zemi a mohli přidat ještě dalších pět gólů.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - S. Habr [-] , B. Novák [-] , J. Habr [-] , V. Novák [-] - V. Habr [-] , T. Chvátal [-] , V. Pokorný [-] (62. J. Chvátal [-] ) , P. Švarc [-] (68. P. Bastl [-] ) - R. Sevelda [-] , M. Šťastný [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - R. Vajda [-] , O. Šlapanský [-] , O. Blažek [-] , J. Průša [-] - M. Petráš [-] , D. Tuček [-] (46. Z. Didek [-] ) , V. Hornát [-] , T. Mareš [-] - T. Nebeský [-] (58. S. Pacholík [-] ) , D. Bednář [-]

ČK: 82. J. Habr .
Hráči zápasu: T. Nebeský .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - KŘÍŽOVSKÝ Jiří - KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.