2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice si veze 3 body z Olešnice


Branky


23. L. Lenk , 53. M. Hanzal - 28. T. Dvořák , 57. D. Frühauf , 81. J. Havel
0
Olešnice i s dvanáctým hráčem za pomezní čárou na body nedosáhla.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

   Do Olešnice nedorazil třetí rozhodčí a na pomezí ho zastoupil domácí Zeman, který Olešnici pravidelně mával v nižších soutěžích. Hosté z Bystřice zahájili zápas dobře, ale úvodních dvacet minut šance končili před šestnáctkou olešnických. Možná i proto se bystřičtí snažili ohrozit branku domácích střelbou ze střední vzdálenosti. Nejblíže gólu byl Frühauf jehož pokus skončil na tyči. Hanzal na konci své individuální akce přihrál míč Lenkovi a ten ve 23. minutě rozradostnil domácí fanoušky a otevřel skóre. Radost z vedení vydržela domácím sotva pět minut. Ve 28. minutě se totiž mezi střelce zapsal Dvořák a vyrovnal na 1:1. Tak skončilo i úvodní dějství.

Tři branky, červená a nepříjemné zranění

   Domácí začali druhý poločas dobře a v 53. minutě zakončil Hanzal svůj únik gólem na 2:1. I když hosté spílali domácímu pomeznímu za neodmávaný ofsajd. O čtyři minuty později se podařilo zpoza vápna vyrovnat na 2:2 Frühaufovi. V 81. minutě proměnil pobídku Kuchaře ve vítězný gól hostů Havel. V 85. minutě skončilo po souboji s domácím brankářem utkání pro zraněného Idrizaje, který musel odjet za zápasu sanitou. V 88. minutě se Buřič neubránil řečem a uviděl od rozhodčího červenou kartu.

 

 

                                     SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Myslím, že zápas byl po fotbalové stránce na slušné úrovni. Řekl bych, že utkání by více slušela remíza. My jsme bohužel nezvládli závěr a tak mohou být hosté štastnější.

TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu hosté ): Utkání mělo dva rozdílné poločasy a nešťastnou tečku na závěr. V první půli jsme měli jasnou herní převahu, ovšem mnoho gólových šancí si nevytvořili. Kombinací jsme se dostávali do hezkých střeleckých pozic ze střední vzdálenosti, z těchto možností však pouze zazněla tyčka po pokusu Frühaufa. Po individuální chybě jsme pustili domácí do vedení a po zbytečných ztrátách balonu jim nabídli další dvě možnosti, které zlikvidoval Prinz. Nám se podařilo vyrovnat, když Dvořákův centr si domácí srazili do brány. Druhá půle byl boj, ve středu pole už jsme neměli tak navrch a domácí byli nebezpeční z rohů. Z jasného offsidu šli domácí do vedení, když domácí laik byl 20 metrů od dění, protože jeden z rozhodčích nepřijel – to mě nebaví. Přeci jen jsme se zlepšili a David Frühauf trefil krásně zpoza šestnáctky. V 81. Kuchař vysunul Havla a ten strhl vedení na naší stranu. Bohužel chvíli před koncem Kubu Idrizaje sestřelil domácí gólman a musela přijet sanita. Vypadá to na holenní kost a operaci. Kuba je u nás chvíli, je to fajn kluk a na hřišti velký bojovník. Věříme, myslíme na něj a přejeme mu, aby to zvládl a vše se dalo do pořádku.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - S. Drtina [-] , M. Němec [-] , M. Buřič [-] , O. Husa [-] (80. J. Lust [-] ) - J. Brousek [-] , M. Písko [-] , T. Kačírek [-] (33. P. Fiala [-] ) , L. Burda [-] - L. Lenk [-] , M. Hanzal [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - P. Bobál [-] , O. Nováček [-] , M. Veith [-] , T. Dvořák [-] - L. Kuchař [-] , D. Frühauf [-] , M. Feytl [-] , P. Drábik [-] (90. Z. Steklý [-] ) - J. Idrizaj [-] (85. F. Hudeček [-] ) , J. Havel [-]

ŽK: 68. J. Brousek , 75. L. Burda , 84. L. Lenk - 74. L. Kuchař , 75. Š. Prinz , 80. D. Frühauf , 85. P. Bobál . ČK: 88. M. Buřič .
Hráči zápasu: M. Hanzal .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ŠPELINA Miloslav - ZEMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.