0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice si s Bukovskem rozdělili po žluté kartě a po bodu


Branky


0
Ve Velenicích gól nepadl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenabídl mnoho

   Lokomotiva nastoupila do zápasu bez svého nejlepšího střelce Fialy, který byl za červenou kartu v minulém zápase potrestán dvoutýdenním distancem. První poločas se domácí snažili více držet míč, ale hrálo se spíše ve středu hřiště. Hosté dobře bránili a snažili se nakopávanými míči hledat svého urostlého útočníka. První poločas přinesl po dvou né vyložených šancích na obou stranách. Jediná zmínka ze zápisu rozhodčího z první půle je v 8. minutě žlutá karta pro Mikudima.

Dvě slibné šance bez gólového vyjádření

   V úvodní pětiminutovce zmařil hostům dobrou příležitost domácí brankář. O pár chvil později hosté vyslali na domácí branku další střelu, ale domácí zadáci dokázali míč stečovat mimo svou branku. Asi nejnadějněší šance na skórování velenických nastala, když Filip po své individuální akci přihrál Mikudimovi, ale jeho pokus dokázal brankář hostů vyrazit na tyč. V 87. minutě se po souboji zranil Macho a musel střídat. Hostující hráč se po zápase přišel férově omluvit. Na stadionu velenické Lokomotivy se odehrál první letošní zápas, který divákům nenabídl jedinou vstřelenou branku.

 

                                         

                                SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): Bukovsko mě překvapilo svou férovou hrou. Dnes to byl takový nezáživný, upracovaný až nudný zápas. Remíza je spravedlivá, ale chtěli jsme vyhrát. Citelně nám vepředu chybí vykartovaný Fiala.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Hrál se průměrný fotbal. V první půli byly dvě šance na obou stranách. Ve druhém poločase jsme měli v úvodu dvě dobré šance my. Hosté nás také dvakrát ohrozili, ale hra byla už vyrovnaná. Byl to vybojovaný zápas a remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Mezera [-] , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] , J. Pospíchal [-] (46. P. Bambule [-] ) - K. Macho [-] (87. Š. Filo [-] ) , J. Kotrba [-] (67. M. Břenek [-] ) , M. Filip [-] , J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] , P. Sokol [-]

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , J. Klika [-] , Z. Dušek [-] , J. Mach [-] (46. J. Matoušek [-] ) - T. Venčovský [-] , P. Kokeš [-] (88. L. Lomský [-] ) , J. Vlach [-] , J. Mikeska [-] , P. Zahradník [-] - R. Mach [-]

ŽK: 8. R. Mikudim - 74. J. Klika .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - OVČÁČEK Josef - BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.