3:2
(3:1)
28. M. Hanzal
63. J. Brousek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltu, červenou a pět branek nabídlo derby mezi Stropnicí a Olešnicí


Branky


4. M. Bašta , 26. M. Bašta , 32. M. Bašta - 28. M. Hanzal , 63. J. Brousek (p.)
0
Stropnice zvládla derby o odpoutala se ode dna tabulky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stropnický kopeček Olešnice neumí

   Hosté vyhráli los a vybrali si stranu, kterou jsou od žáků učeni vybírat si domácí. Těm sice základní stavební kámen taktiky nevyšel, ale hráli s větrem v zádech. Hned v úvodu zahrávali domácí sérii rohů. Dvakrát zvládli hosté odvrátit alespoň za cenu dalšího rohu. Po tom třetím se ve 3. minutě prosadil hlavou Bašta. V 6. minutě trefili hosté ze standardní situace jen zeď a o dvě minuty později jejich centr odvrátili domácí na roh. V 10. minutě Haňur svým pověstným kladivem napálil jen zeď, ale míč se odrazil na kopačky domácích a centrovaný míč si našel Staňka, který ve slibné pozici přestřelil. V 11. minutě musel Tomášek vyběhnout mimo vápno a překazit průnikovou přihrávku na Kořínka. V 17. minutě Holej ze standartní situace svůj centr přetáhl. Domácí ho dokázali vrátit do ohně a střelou z voleje protáhnout gólmana hostí. Následoval brejk Olešnice ze kterého vytěžila jen roh a po něm zakončoval Drtina nad. Ve 21. minutě ze zmatků v domácí obraně vzešla jen slabá střela doprostřed brány, se kterou si Josefík bez problémů poradil. O minutu později zakončoval Hanzal nad. Za další minutu přímý kop z úctihodné vzdálenosti zahrávaný Haňurem dokázal Tomášek zkrotit před dotírajícím Baštou. Ve 24. minutě zastavil ofsajd rozběhnutého Kořínka. Hosté z protiútoku ze zajímavé pozice hlavičkovali jen do připraveného Josefíka. V 25. minutě si na hranici vápna zpracoval míč Bašta a poskakující balon nasměroval podruhé do sítě hostů. Ti se snažili reklamovat ruku při zpracování, ale rozehrávalo se ve středovém kruhu. Ve 28. minutě nastal závar u brankové čáry domácích. Josefík i za cenu poranění dokázal zabránit zakončení z bezprostřední blízkosti, ale na dorážku Hanzala už neměl. Behěm ošetřování domácího brankáře se Stropničtí snažili přesvědčit rozhodčího o faulu na gólmana, ale stejně jako pár minut před nimi hosté neuspěli. Prakticky po rozehrání se domácí vrhli do útoku. Centrovaný míč v pádu kopl za záda Tomáška Bašta a ve 32. minutě sklompletoval čistý hattrick. Ve 37. minutě skončilo derby pro kapitána Holeje, který díky přetrvávající nevolnosti musel střídat. Ve 38. minutě tečovaná střela Szypuly nepřekvapila brankáře hostí. Ve 42. minutě vyrážel nohou nepříjemnou střelu hostů Josefík. Ve 43. minutě zakončovala Olešnice centr hlavou mimo. Minutu před koncem poločasu Szypula šikovně prostrčil míč na Kořínka, ale jeho přízemní centr z brankové čáry pohlídal brankář hostů.

Olešnice zabrala, ale na obrat to nestačilo

   Z kopce a po větru byla Olešnice lepším týmem. V úvodních deseti minutách domácí doslova zamkli na jejich polovině hřiště. Ve 46. minutě skončil Hanzalův centr tečovaný patou o kousek vedle. V 54. minutě nezamířil přesně Brousek. V 58. minutě propadl rohový kop až k Baštovi, ale ten přestřelil. V 61. minutě jedovatou střelu Drtiny z dobrých 30 metrů brankář domácích vyrážel. V 63. minutě zastavil průnik hostů jen za cenu penalty Szypula. Josefík si sice na míč sáhl, ale Brousek mohl slavit snížení na 3:2. V 68. minutě si pak brankář domácích poradil se slabou hlavičkou po centru. S přibývajícími minutami se pak na hřiště vkrádala nervozita. Nejprve se v 75. min. Husa nohou nesmyslně ohnal po domácím hráči za což dostal žlutou kartu. O dvě minuty později ve středu hřiště Szypula svým skluzem zezadu míč snad ani trefit nemohl a uviděl červenou kartu. Následnou nepříjemnou střelu z přímého kopu brankář domácích vytěsnil. Pak ale začal především z pravé stany hostů létat do vápna jeden centr za druhým. Jeden z nich v 85. minutě zakončovali hosté hlavou mimo. V 90. minutě se po několika desítkách sekund na hřišti objevil ve slibné pozici Kusák, ale přestřelil.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Zápas byl i přes silný vítr kvalitní a řekl bych i pohledný. První poločas i díky větru jsme byli lepší jednoznačně my. A druhý zase hosté. Dali jsme o jeden gól víc a proto jsme zaslouženě vyhráli. Akorát bych řekl, že rozhodčí pustil ze začátku hodně tvrdou hru a pak se mu to vymklo z rukou. Bylo to hodně vyhecované, ale to asi k derby patří.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Bylo to derby jak má být. Zápas se určitě musel líbit. První půli hráli po větru domácí a byli lepší. Druhý poločas jsme měli vítr v zádech my a byli lepším týmem. Dali jsme o gól míň, góly nedáváme, uvidíme v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - T. Horník [-] , D. Szypula [-] , J. Haňur [-] , J. Jindra [-] - J. Holej [-] (37. M. Macháč [-] ) , J. Stanka [-] , Z. Staněk [-] , D. Chovanec [-] - M. Bašta [-] , T. Kořínek [-] (65. J. Kunágl [-] )

TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - S. Jindra [-] , J. Lust [-] (46. M. Lechner [-] ) , R. Jindra [-] (64. O. Husa [-] ) , S. Drtina [-] - M. Buřič [-] , T. Kačírek [-] , B. Bahenský [-] - L. Burda [-] , M. Hanzal [-] , J. Brousek [-]

ŽK: 30. P. Josefík , 71. T. Horník , 75. Z. Staněk - 66. S. Jindra , 75. O. Husa . ČK: 77. D. Szypula .
Hráči zápasu: M. Bašta - M. Hanzal .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ovčáček Josef - KOVAŘÍK Zdeněk - GRANEC Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.