3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov nezabral ani v Nových Hradech


Branky


0

Do Nových Hradů přijel tentokrát Jankov, jehož bodový zisk mu před utkáním velel pokusit se o překvapení. Jenže ani domácí si kazit dokopnou nechtěli. Na šance bylo utkání minimálně vyrovnané, na góly však nikoliv. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu padlo na obou stranách

Nové Hrady se v utkání s Jankovem B musely obejít bez svého trenéra i zkušeného Silmbroda, hosté zas bez svých pendlů, neboť A tým Jankova se ve stejnou dobu pokoušel uspět v zápase o první místo v krajském přeboru.  Hned v úvodu mohl domácí zchladit Bohdal, ale jeho hlavička jen těsně minula branku. V 10. minutě již Winsberger míč ze sítě lovil. Bohdal posunul míč na Bürgera a ten křižnou střelou poslal hosty do vedení – 0:1. První nebezpečná akce domácích skončila na tyči, od níž se míč odrazil zpět do hry. Přesnější byl až Jiří Jelínek, který využil závaru před brankou po standardní situaci – 1:1. Jankov si do konce poločasu vypracoval šance, jejichž neproměnění se ukázalo jako klíčové. Bürger v ideální pozici asi pět metrů před brankou poslal míč nad. Aktivní Bohdal se pak pokusil překvapit Winsbergera z přímého volného kopu, ten ale míč se štěstím vyrazil na rohový kop. 

Domácí dokončili obrat

Na začátku druhého poločasu tak byly šance pro obě strany stejné. Nové Hrady nepatrně přidaly na tempu. Gólu se dočkaly po hrubé chybě hostů. Ti místo toho aby šli do brejkové situace a sami ohrozili branku soupeře, nepřesně rozehráli akci ještě na své polovině. Pohotový hráč domácích poslal míč do vápna, kde z voleje střílející Tuscher nedal Šturmovi šanci – 2:1. O chvilku později to bylo již o dvě branky. Při standardní situaci zůstal zcela neobsazený Brousek, jenž nezaváhal – 3:1. Nové Hrady tak odskočily Jankovu na rozdíl 6 bodů, na Jankov se bodově dotáhla naopak Lokomotiva ČB B.  



Ohlasy k zápasu



SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova): Bohužel mohu použít stejné hodnocení jako u minulého zápasu. Šancí jsme si vytvořili dostatek a po prvním poločasu jsme měli jednoznačně vést. Bohužel nestalo se a byli jsme za to potrestáni v poločase druhém. Asi je dobře, že podzimní část je již u konce.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - R. Fáč [-] , J. Jelínek [-] , J. Marhoun [-] , T. Jelínek [-] (81. J. Stiskala [-] ) - M. Němec [-] , V. Jelínek [-] , J. Marhoun [-] , K. Šedivý [-] - R. Brousek [-] , L. Tuscher [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] (75. M. Pavlík [-] ) , L. Simandl [-] , D. Rut [-] , J. Honner [-] - T. Bürger [-] (69. F. Pavlík [-] ) , R. Hejda [-] , O. Maxa [-] , J. Janeček [-] - K. Bohdal [-] , M. Ježek [-] (80. J. Dobeš [-] )

ŽK: 80. J. Marhoun , 88. R. Brousek - 40. M. Ježek , 82. D. Rut .
Hráči zápasu: R. Brousek - T. Bürger .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zevl Karel - Formánek, Dorotovič.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.