Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Mladé!


Branky


0

Souboj prvního s druhým týmem tabulky nabídl velmi dobrý fotbal, který ukázal, že by se ani jeden z celků ve vyšší soutěži neztratil. Výhru si připsalo Mladé a dostalo se tak na první místo o dva body před svého dnešního soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového vedení

V Mladém se sešlo početné obecenstvo (dle oficiálního zápisu 130 diváku), které očekávalo jeden z nejkvalitnějších zápasů letošního OP. A hned od začátku utkání se začalo pěkně od podlahy. Rohový kop Nové Vsi zakončoval Holzer střelou vedle pravé tyče Brůžkovy tyče. Ve 3. minutě zahráli hosté perfektně standardní situaci, kdy místo centru do vápna poslal Procházka míč kolem zdi na rozběhnutého Janovského. Ten se řítil sám ze strany na branku domácích, ale místo zpětné přihrávky nechal vyniknout gólmana Brůžka. O další minutu později bylo živo naopak před brankou hostů. Podgorský šel do brejku a z vápna vyzkoušel pozornost Pavla, který míč vyrazil na rohový kop. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a v obrovské šanci neuspěl Holý, který dostal míč na střed vápna, jenže svoji střelu mezi tři tyče umístit nedokázal. Již v 11. minutě hřiště nedobrovolně opustil nejlepší střelec OP Moudrý, který musel pro zranění střídat. Domácí se přesto mohli radovat. V minutě 12. Podgorský nedostal míč do strany na svého spoluhráče, ale ten se k němu znovu odrazil a na hranici velkého čtverce pak již záložník domácích nic nevymýšlel a obstřelil Pavla – 1:0. Následně zaútočila opět Nová Ves, ale střely Janovského ani Brožky si cestu do branky nenašly. Ve 22. minutě šel sám na branku Nové Vsi Linhart, ale Pavel dobře zmenšil střelecký úhel a střelu vyrazil.   Ve 26. minutě nařídil hlavní rozhodčí utkání Šafránek přímý volný kop proti brance hostů. Velmi přísně nařízenou standardku proměnili domácí dokonale. Miloš Schuster poslal balón do houšti těl před brankou Pavla tak šikovně, že se nakonec odrazil až do branky – 2:0.  Do konce poločasu se utkání trochu uklidnilo, šancí ubylo a branku nepřineslo již žádnou.

Nová Ves na obrat v zápase nedosáhla

Po změně stran se Nová Ves pokoušela o zdramatizování zápasu.  Pravého beka Hlaváče, který měl v prvním poločase velké problémy s Podgorským, nahradil Neumann mladší. Ačkoliv měli hosté územní převahu a většina druhého dějství se odehrávala na půlce Mladého, žádné tutové šance z toho nebyly. Pojistit vedení domácích mohl naopak střídající Linhart, ale tváří v tvář Pavlovi neuspěl. Kýženého gólu se hosté dočkali až v 83. minutě, kdy po rohovém kopu a následném závaru před brankou Brůžka dostal míč k Janovskému, který si už věděl rady – střela k tyči znamenala snížení na rozdíl jedné branky. Místo srovnání však přišla v poslední minutě zápasu definitiva v podání samostatného úniku a přesného zakončení kanonýra Vítka3:1. Mladé se díky výhře s Novou Vsí dostalo do vedení v soutěži, které bude obhajovat příští kolo na horké srubecké půdě. Nová Ves přivítá Borek. Celkově utkání splnilo očekávání a hrál se velmi rychlý, pohledný fotbal s šancemi na obou stranách. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ    



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Bylo to důležité utkání nejen kvůli postavení obou celků v tabulce, ale i kvůli našemu sebevědomí. Nová Ves měla sice více ze hry, ale my dávali góly a tak jsme si mohli po zápase zakřičet.

TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Naše kluky musím pochválit. Myslím, že jsme předvedli dobrou hru a byli Mladému více než vyrovnaným soupeřem. Bohužel nás zradila koncovka. Z našeho týmu bych vyzdvihl Janovského a Češku.



Sestavy


SK Mladé
J. Brůžek [-] - J. Šťastný [-] , V. Materna [-] , T. Kočvara [-] , A. Kolář [-] - J. Podgorský [-] (85. J. Kudlata [-] ) , Š. Pařízek [-] , V. Šafrata [-] , M. Schuster [-] (76. P. Schuster [-] ) - V. Moudrý [-] (11. T. Linhart [-] ) , J. Vítek [-]

TJ Nová Ves u ČB
P. František [-] - F. Hlaváč [-] (46. V. Neumann ml. [-] ) , D. Holzer [-] , E. Janeček [-] , J. Kohout [-] - V. Brožka [-] , B. Češka [-] , P. Janovský [-] , P. Boháč [-] - Z. Holý [-] , R. Procházka [-]

ŽK: 47. J. Kohout , 53. P. Boháč , 69. E. Janeček .
Hráči zápasu: V. Materna , J. Podgorský - P. Janovský , B. Češka .
Místo: Mladé. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.