Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd doma schytal kanára


Branky


0

Ve 2. kole se znovu doma představil Kamenný Újezd, který po béčku Lišova hostil další béčko, tentokrát z Dobré Vody. Namlsaní domácí hráči však zřejmě vystříleli všechen střelecký prach minulý týden a doma schytali od Dobré Vody pěkný výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá Voda přijela se zkušenými hráči v porovnáním s některými mladíky B týmu Kamenného Újezdu. Od prvních minut na hřišti měli hosté herní převahu, kterou během první desetiminutovky dvakrát přetavili v branky. Nejprve se v 5. minutě prosadil hostující Smejkal a za dalších pět minut zvyšoval na rozdíl dvou branek útočník Dobré Vody B, Radek Candra. V prvním poločase hosté jasně diktovali tempo hry, naopak mladíci Kameňáku se neprosazovali. Stejně jak poločas začal, tak i skočil, když v posledních deseti minutách padly další dvě branky do sítě domácích. Na rozdíl tří branek zvyšoval Choboda a pět minut před odchodem do šaten prostřelil podruhé v zápase brankáře Kvasničku dobrovodský Smejkal. První poločas tak jasně vyzněl pro hosty z Dobré Vody, v poměru 0:4.

V druhé půli domácí prostřídali sestavu a hra se opticky vyrovnala. Šance na góly byly na obou stranách. V proměňování gólových situací měli hosté, ale znovu navrch. Nejprve sice domácí dosáhli branky, ale kvůli postavení mimo hru nemohla být branka uznána. Na druhé straně se pak zapsal mezi střelce Tomandl a zvýšil na 0:5. Necelou čtvrthodinku před koncem měli domácí možnost korigovat výsledek z pokutového kupu, ale Zeman danou příležitost zahodil. Pověstného kanára tak dokončil necelých pět minut před koncem zápasu Tomadl, který svou druhou brankou v zápase stanovil konečný účet zápasu 0:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Facebook stránka ( TJ Sokol Kamenný Újezd B ): "Celkové zklamání, z předešlého vítězství kdy se nastoupilo v podobné sestavě, ale s odlišným konečným výsledkem. Totální impotence v koncovce."




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - P. Božík [-] , M. Beneš [-] , M. Fousek [-] , L. Fousek [-] - M. Štěpánek [-] , M. Samborský [-] , M. Buczek [-] , M. Svobodný [-] - Z. Zeman [-] , M. Svobodný [-]

SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - P. Choboda [-] , V. Hanousek [-] , J. Toman [-] , J. Šedivý [-] - P. Smejkal [-] , A. Arnold [-] , K. Klíma [-] , J. Tomandl [-] - L. Klimeš [-] , R. Candra [-]

ŽK: 12. J. Toman , 82. T. Růna .
Hráči zápasu: R. Candra , T. Růna , J. Tomandl .
Místo: K.Újezd.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.