2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2020 20:30

3.kolo, Jihočeský | eSport, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov : Prachatice 2:4


0

Domácí hráli s Barcelonou, hosté s Realem Madrid.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Real přehrál Barcelonu

Hned v úvodu matche se řítí do šance Messi, ale jeho lob končí pár centimetrů vedle pravé tyče. Real trestá díry v obraně a Hazard si připisuje do poločasu dva kusy. Do kabin se de za stavu 0:2 pro Madrid.

V 48. minutě přidává další banán Modrič a Barce už nezbývá nic jiného, než hrát na riziko. De Jong sice snižuje na rozdíl dvou branek, ale Vinicius vzápětí rozhoduje zápas. V závěru ještě Messi upravuje na konečných 2:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov E
Patrik Sedlic: V odvetě jako bych nastoupil za jiný tým. Hráči se nehejbou, žádné náběhy - nevím co se děje - díky EA :) V úvodu nedávám tutovku, zatímco soupeř dvakrát zavěsí. Do druhé půle du s tím, že bude otočka, ale hned mě pohřbí Modrič. Nakonec to stáhnu vždy max o dva kusy. Tady mi dal Pepča jasnou lekci z produktivity (4 střely - 4 banány). Zasloužené 3 body pro soupeře.

FK Tatran Prachatice E
Josef Hopfinger: Přiznám se, že mi docela trvalo než jsem si na Patrikovu hru zvykl a do druhého zápasu jsem nastoupil o poznání připravenější. Nicméně zápas byl naprosto vyrovnaný a rozhodla nakonec moje produktivita kdy jsem proměnil všechny svoje šance. Je vidět, že se Patrik Fifě věnuje a hrál velice dobře. Ať se daří

Autor: esport


Místo: esport.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku