Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Skal ani v posledním zápasu podzimu nedokázal zvítězit


Branky


0

V posledním kole zajížděli hráči Semic k poslednímu týmu v tabulce, do Skal. Domácí sice měli pouze jeden bod, ale jejich výsledky za poslední zápasy nebyli špatné a naznačovali vyrovnané utkání. Bohužel špatná koncovka, která provází domácí tým po celou sezónu, se jim vymstila i tentokrát a výsledek utkání byl pro ně až příliš krutý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 branky v první půli rozhodly o výsledku utkání.

Hned v 9. minutě měnil skore Čedík, který po přesném centru za obranu nedal gólmanovi domácích Šálkovi šanci a hosté se mohli radovat. Ve 21. minutě se po vydařené kombinaci podařilo projít obranou Císařovskému, který propálil míč mezi nohama domácího brankáře a bylo to 0:2. Domácí tým i přes nepřízeň skóre nedával Semickým nic zadarmo a dokázal si vytvořit gólové příležitosti, když nejprve po úniku z pravé strany orazítkoval tyč Pechouš a poté se štěstím po důrazném průniku Babáka, odkopával míč z brankové čáry Breibisch. Hosté se dokázali do konce prvního poločasu prosadit ještě jednou, když ve 37. minutě Veleman ukázal, proč je po právu nejlepším střelcem Semic a poslal po samostatném úniku obranou zkušeně míč za Šálkova záda.

Hosté nadělili domácím další tři branky a ještě neproměnili penaltu.

Druhý poločas začal trošku vlažně z obou stran a chvíli si diváci museli počkat na další větší gólovou šanci, ale v 59. minutě se kopala penalta, když přišel zkrat domácího Babáka, který se všemi silami pokoušel zastavil unikajícího Čedíka a mohl být rád že z této situace vyšel pouze se žlutou kartou. Na pokutový kop se postavil hostující Papež ( informace z kabiny hostí - slíbil spoluhráčům sud piva, když si bude moc kopnout penaltu ), ale jeho pokus si Šálek vychytal . V 64. minutě po chybě domácí obrany ukořistil ve středu hřiště míč Antony a poslal rychlou přihrávkou Velemana do otevřené obrany, který se nemílil a napravil tak zaváhání Papeže. V 72. minutě měnilli opět hosté stav, když se centr Mendela odrazil od domácího obránce a Šálek nestačil ani zareagovat. Poslední gól se zrodil v 85. minutě když dostal střídající Kadlec přihrávku od Císařovského a nikým neatakován, protože byla domácí obrana přesvědčena o ofsajdu, prostřelil míč přes Šálka a upravil tak na konečný výsledek 0:6.



Sestavy


SK Skály
J. Šálek [-] - M. Bednarčik [-] , P. Příhoda [-] , V. Novák [-] , F. Vorobljev [-] , J. Vorel [-] - P. Bravenec [-] , M. Babák [-] , F. Brandýs [-] (65. J. Čibera [-] ) - L. Buček [-] , Z. Pechouš [-]

FC AL-KO Semice
K. Poskočil [-] - L. Papež [-] , M. Císařovský [-] , F. Breibisch [-] , D. Voříšek [-] (78. J. Kadlec [-] ) - T. Plaček [-] , L. Čedík [-] , I. Antony [-] , M. Mendel [-] - R. Veleman [-] , J. Holub [-] (78. M. Hadáček [-] )

ŽK: 59. M. Babák .
Místo: Skály. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Měchura Petr - RŮŽIČKA Tomáš, BUDÍN Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.