3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Putim - Semice se těšilo z vysoké návštěvnosti a přišlo se podívat přes 120 diváků


Branky


0

Očekávalo se zajímavé utkání, přece jen u těchto týmů panuje značná rivalita. Obě mužstva nastoupili do utkání s jasným cílem, vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostů

V 6. minutě se podařilo Velemanovi po hrubé chybě domácího stopera poslat hosty do vedení, ale domácím se podařilo v 26. minutě vyrovnat po rohovém kopu, kdy míč poslal po přesném centru do brány Pekárek. Hosté se nenechali zastrašit a po dvou minutách se opět mohli radovat z vedení, kdy po krásné individuální akci zakončil zkušeně Holub.

Rozhodčí pomohl k vyrovnávací brance domácích

Hosté byli na soupeře velmi dobře připraveni, ale jejich snahu od první minuty utkání mařil rozhodčí a nezávislý divák, musel být pobouřen, z takto ovlivněného zápasu. Domácí si nedokázali vytvořit žádnou větší šanci, ale v 85. minutě se rozhodčímu podařilo přece jen domácí dotlačit k brance, kdy po nesmyslně otočeném rohovém kopu a následném faulu na hostujícího obránce protlačil míč do sítě Bican.

Penaltovou loterii vyhráli domácí

Po odkopaných penaltách měli více štěstí domácí a tak si Semičtí odvážejí z Putimi pouze bod, ale za to jsou spokojeni, že se jim podařilo udržet emoce a dohrát utkání v jedenácti.  



Sestavy


TJ Putim
P. Staník [-] - J. Klimeš [-] , J. Šmíd [-] , D. Hrdlička [-] , R. Pichlík [-] - M. Houdek [-] , M. Souhrada [-] , M. Pekárek [-] , M. Sleza [-] (46. M. Lusk [-] ) - T. Vlach [-] (61. J. Kačírek [-] ) , J. Bican [-]

FC AL-KO Semice
K. Poskočil [-] - F. Breibisch [-] , M. Císařovský [-] , L. Papež [-] - M. Mendel [-] , T. Brožák [-] , I. Antony [-] , L. Čedík [-] - R. Veleman [-] (75. D. Voříšek [-] ) , J. Holub [-] - D. Chvála [-] (79. T. Plaček [-] )

ŽK: 18. J. Bican - 7. D. Chvála , 31. M. Mendel , 33. T. Brožák , 56. R. Veleman , 85. F. Breibisch .
Hráči zápasu: M. Pekárek , J. Bican - J. Holub .
Místo: Putim. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Třešťík Petr - REJLEK Stanislav (N), BEČVÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.