P. Langer 28. (p.)
J. Struska 70.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů mezi Borovany a rezervu Rudolfova


Branky


28. P. Langer (p.) , 70. J. Struska - 46. J. Justin , 75. J. Justin
7

V sobotu odpoledne se v Borovanech udělalo pěkné fotbalové počasí pod zataženými mraky a menším protivníkem všech hráčů byl vcelku silný vítr. To ale nebyla žádná překážka, aby se v prvním podzimním kole utkala o body mužstva domácího celku a Rudolfova "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v moci domácích hráčů, kteří vstřelili vedoucí branku

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a už v 10. minutě po akci J. Lapčíka a J. Hrušky zahrozil domácí F. Faktor, který křížnou střelou nepřekonal hostujícího brankáře F. Adamce. Do 28. minuty se hrálo převážně ve středu hřiště a hra měla spoustu nepřesností, když z ničeho nic domácí Matěj Račák dostal balón za obránce. Vřítil se do vápna, kde jej hostující J. Kovařík nedovoleně srazil a kopala se penalta, kterou s přehledem proměnil domácí zkušený borec Petr Langer - 1:0. Půl hodiny trvalo hostům, než se dostali do nějaké pološance, kterou zakončoval P. Bláha nepřesně. Domácí měli po celou dobu více ze hry a ve 40. minutě se dostal do zakončení P. Langer, ale mířil nepřesně. To byly nejzajímavější věci v prvním dějství a domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Aktivnější domácí hráči se nakonec museli spokojit jen s bodem

Začala druhá půle, kdy rozehrávali domácí fotbalisté. Míč se dostal k jednomu z nejzkušenějších hráčů na hřišti Mir. Račákovi, který podklouzl a netrefil míč ideálně. Ten získal hostující Jan Justin, řítil se na domácí branku a bezpečně proměnil na 1:1. Chyba, jakoby domácí nakopla, začali přidávat plyn a už v 55. minutě po pěkné akci zakončoval J. Hruška, kterého skvělým zákrokem vychytal hostující brankář F. Adamec. O pět minut později do další pěkné akci zakončoval J. Lapčík, ale mířil nepřesně. V 70. minutě po rohovém kopu od F. Faktora zakončoval Jan Struska a poslal svůj tým opět do vedení - 2:1. Vedoucí gól domácích hosty, kteří ještě nechtěli vzdát zbraně, jakoby nabudil a jednou z mála ojedinělých šancí jim bylo odměnou v 75. minutě vyrovnání po pěkné individuální akci A. Janury, kterého ještě domácí brankář J Svoboda dokázal vychytat, ale na dorážku Jana Justina už byl krátký - 2:2. Domácí po vyrovnávací brance chtěli opět strhnout výsledek na svou stranu a už v 79. minutě po další krásné fotbalové akci z lajny, kdy zatáhl míč F. Faktor, dostal míč P. Langer a pěknou střelou nadělal velké starosti hostujícímu brankáři F. Adamcovi, jenž míč vytáhl z brankové čáry na roh. Chvíli na to v 83. minutě opět zatáhl balón domácí F. Faktor po lajně, následně se dostal k zakončení ve vápně a trefil spojnici hostující branky. Domácí hráči se stále více tlačili do útoku a v 86. minutě se z vápna ke střele dostal J. Lapčík, ale přestřelil. Poslední slovo v utkání měli v 89. minutě hosté, kdy se k míči dostal opět střelec zápasu J. Justin, jenž zatáhl balón do vápna, ale tentokrát mířil nepřesně. Utkání se poté už jen dohrálo a skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil a Miloslav Langer ( trenéři ): Oboustranně se na úroveň OP hrál určitě moc pěkný fotbal a musíme říct, že v dnešním zápase jsme o body přišly díky slabé produktivitě a hlavně také kvůli vynikajícímu výkonu hostujícího brankáře, který svůj tým v utkání nesčetněkrát podržel a zachytal opravdu skvěle. Jinak ale naše kluky musíme pochválit po všech stránkách, protože hráli s obrovským nasazením a bojovností. Ještě bychom chtěli za náš borovanský kolektiv popřát všem mužstvům a funkcionářům hodně zdraví.

SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): Do utkání s Borovany jsme jeli s určitým respektem, kdy jsme si říkali, že by bylo fajn, odvézt si bod. Z určitých důvodů jsme jeli bez šesti lidí základní sestavy, ať už někteří kluci jsou zraněný či na dovolené nebo další tři byli ve stejnou dobu s áčkem, což je pro nás priorita a je fajn, že mladí dostávají prostor. K samotnému zápasu jen to, že bod si nakonec odvážíme, ale po sportovní stránce musím uznat, že musíme být rádi a domácí to ještě bude mrzet. Hra v utkání nebyla moc dobrá, domácí nás minimálně hodinu přehrávali a další 3 tutové šance neproměnili. I tak bych chtěl klukům poděkovat a hlavně i novému brankáři Filipovi Adamcovi, který nás celý zápas držel a díky němu vezeme bodík. Chtěl bych smeknout před staršími hráči domácích, ať už Račák či Langer, kteří i přes svůj věk jsou stále platnými hráči a mají co předávat mladým klukům. V dalším zápase hostíme kluky ze Srubce, kteří mají spoustu zkušených hráčů, tak doufám, že se dobře připravíme a předvedeme lepší hru.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - M. Račák [-] , P. Langer [-] , F. Faktor [-] , J. Lapčík [-] , M. Blažek [-] , P. Tůma [-] , M. Račák [-] , B. Němec [-] , J. Struska [-] , J. Hruška [-]

SK Rudolfov B
F. Adamec [-] - J. Justin [-] , M. Tušl [-] , M. Kocina [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , A. Janura [-] , P. Irmiš [-] , M. Šefl [-] , A. Bajer [-] , J. Kovařík [-]

Hráči zápasu: F. Faktor , M. Račák - F. Adamec , J. Justin .
Místo: Borovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - VELICKÝ Lukáš (N), KEŘKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra hostů

Mladíci z pod Perštátu podle mě jasně vyhrajou.

Tip: výhra domácích