Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov "B" na hřišti v Dubném deklasoval Nové Hrady


Branky


17

Jankov "B" a Nové Hrady, sousedé v tabulce, jenž si v minulém kole každý připsal po porážce, se utkali ve vzájemném souboji na hřišti v Dubném. Loňský poslední vzájemný zápas byl jasnou záležitostí pro domácí hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominanci od úvodu utkání přetavili domácí ve 3 branky

Zápas v Dubném se už od začátku odvíjel podle jednoznačného scénáře. Béčko Jankova dominovalo ve všech herních aspektech a na Nové Hrady se valil jeden útok za druhým. První přesný zásah si v 10. minutě připsal Dominik Šindelář, který se dokázal prodrat mezi obránci a přesně umístěnou ranou k přední tyči otevřel domácí střelnici – 1:0. V 21. minutě šel Jankov už do dvoubrankového vedení, když střílený centr si do vlastní sítě nešťastně srazil bránící Jiří Jelínek2:0. Třetí branka přišla po jednom z mnoha jankovských náběhů za obranu, kdy v 38. minutě David Jirkovský z úhlu šikovně obstřelil vyběhnuvšího brankáře J. Tomáška – 3:0.

Stejný příděl jako v prvním poločase se domácím zadařil i v tom druhém

Ve druhé půli již nebyla dominance domácích tak jednoznačná a Nové Hrady si dokázaly vypracovat i nějaké gólové příležitosti. Ovšem ve finální fázi vždy hostující hráči selhali a tak iniciativu převzal opět Jankov. Na centrovaný balón si v 71. minutě krásně naskočil Matěj Prediger a umístěnou hlavičkou nedal hostujícími brankáři šanci – 4:0. Nepopulární "bůr" visel ve vzduchu a jeho zpečetění asi nejlépe symbolizovalo novohradský zmar. Za zády jejich obrany se v 79. minutě najednou objevila hned čtveřice domácích hráčů, kteří postupovali sami na bránu. Zakončení na sebe nakonec vzal Dominik Šindelář, jehož precizně provedený obstřel skončil pod horní tyčkou – 5:0. Poslední ránu udělil hostům nejzkušenější hráč v domácí sestavě Ondra Maxa, který v 86. minutě přesnou ranou k tyči pečetil drtivé domácí vítězství – 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Dominik Šindelář ( hráč ): Začátek zápasu byl vyrovnaný. Po našem prvním gólu jsme se chytli a začali být v útočné fázi více nebezpeční než soupeř. Šancí bylo dost, ale nedokázali jsme je proměnit. Úvod druhé půlky jsme moc nechytli a nedařilo se nám dostat k pořádné koncovce. Po chvilce jsme se dostali zpátky a zápas dotáhli do vítězství.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Myslím, že skóre nejlépe vyjadřuje, co se na hřišti odehrávalo. Soupeř hrál na rozdíl od nás s očividnou chutí a zápalem, zatímco my jsme místy vypadali jako přípravka, co jen kope míče směrem od své branky. A když přišla přeci jen snaha o nějakou kreativitu, rychle dostupující soupeř nás o balon obral a zase se k naší bráně valila další katastrofa. Smutný, když prohrajete 6:0 a přitom si říkáte, že můžete být ještě rádi, že to mohlo být i daleko víc…



Sestavy


SK Jankov B
D. Havlíček [-] - F. Černý [-] , L. Simandl [-] , S. Kysela [-] - J. Vokurka [-] , M. Maurer [-] , O. Maxa [-] , P. Stráda [-] , J. Beníšek [-] , M. Hüttner [-] - D. Šindelář [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - - M. Zajac [-] , V. Jelínek [-] , L. Suchý [-] , D. Lenz [-] , M. Chlebuch [-] , D. Kotrč [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , M. Silmbrod [-] , T. Kořínek [-]

ŽK: 12. M. Maurer .
Hráči zápasu: O. Maxa , D. Šindelář .
Místo: Dubné. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, HAVRDA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kluci z Dubnýho si s hosty poradí a i ten břídil Maurerů dá góla

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích