Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hattricky dvou mladých hráčů zajistily Lhenicím výhru.


0

Do Ktiše v neděli přijeli hráči ze Šumavských Hoštic. Domácí hráči byli v oslabení a na poslední chvíli skládali tým. I když hostujících hráčů bylo dost, na výhru jim to nestačilo. Dokonce na domácím hřišti padly dva hattricky, o které se postarali dva mladí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv Hoštice přijely s mladým týmem, mladí hráči domácích je přestříleli.

 Hoštický tým přijel v neděli do Ktiše, kde se odehrál zápas mezi hostícími Hošticemi a domácími Lhenicemi B. Hostící tým přijel však s velmi mladým a nadějným týmem. Zato u domácích se skládal tým těsně před začátkem zápasu. Hodně hráčů chybělo a tým nebyl plný tak mladých hráčů, jako u hostů.  Domácí však měli herní převahu. Hned na začátku si vytvořili mnoho šancí. Jednu šanci proměnil již ve druhé minutě zkušený hráč Zdeněk Šnajdr. Tak se domácí tým dostal do vedení. Netrvalo však dlouho a týmu z Hoštic se podařilo proměnit slibnou šanci, kdy se přes domácího gólmana a špatnou domácí obranu trefil do brány Sergej Petryna. V osmé minutě zápasu tak bylo vyrovnáno. Hra byla tak celkem vyrovnaná a oba týmy měly dostatek šancí. Ve 20. minutě dostal domácí tým do vedení mladý hráč Jaroslav Mrkvička, který touto ranou hlavičkou začal svůj nedělní hattrick. Netrvalo dlouho a o dva góly ve vedení byl domácí tým, tentokrát se výborně trefil teprve devatenáctiletý hráč Michal Mahák. Hoštice se snažily vyrovnat, ale nedokázaly proměnit jedinou šanci. Michal Mahák se tak trefil ještě podruhé těsně před poločasem. Hostící tým tak do kabin odcházel za prohrávajícího stavu o tři góly. 

 

 

Druhý poločas přinesl dalších 5 gólů

Do druhé půle nastoupilo hostící mužstvo na hřiště s větší aktivitou. Šancí bylo dost, ale hosté prozatím skóre nezvýšili ani nedorovnali. Hned po třech minutách se na zadní tyč hostící branky trefil znovu Jaroslav Mrkvička. Za pár minut ale svůj hattrick dokonal Michal Mahák, který se po chybě gólmana trefil do prázdné brány. Hoštice nic nevzdávaly, ale ani góly nedávaly. Další domácí hattrick si v 75. minutě připsal na konto již zmiňovaný Jaroslav Mrkvička stejnou střelou jako v 48. minutě. Hostící tým ale neházel flintu do žita a nakonec se hráči trefili čtyři minuty před koncem.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice B
Jaroslav Mrkvička (domácí hráč): Řekl bych, že hra byla celkem vyrovnaná, ale gólové příležitosti jsme si vytvářeli a proměňovali jen my. Hostům chyběla trochu chuť a bojovnost, tak nakonec výsledek skončil tak vysokým rozdílem.




Sestavy


SK Lhenice B
P. Boška [-] - J. Krotký [-] , L. Burda [-] , P. Pořádek [-] , J. Exner [-] , Z. Šnajdr [-] , P. Prenner st. [-] , J. Mrkvička [-] , M. Mahák [-] , K. Lukeš [-] , J. Gregora [-]

FC Šumavské Hoštice
F. Půbal [-] - S. Koutný [-] , Z. Mráz [-] , J. Vávra [-] , T. Topka [-] , M. Vincík [-] , M. Hrabák [-] , S. Petryna [-] , M. Procházka [-] , J. Altenstrasser [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 20. M. Mahák .
Hráči zápasu: M. Mahák , J. Mrkvička .
Místo: Ktiš. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - LITVAN Jiří (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.