J. Klabouch 47.
M. Kolafa 89. (p.)
2:1
(0:0)
62. V. Rosa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatí stále vede tabulku


Branky


47. J. Klabouch , 89. M. Kolafa (p.) - 62. V. Rosa
0

Záblatský tým je stále v čele tabulky a dosud nepoznal porážku. I když Nebahovy měly dobře našlápnuto, již podruhé nemají ani bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V netradičním čase v sobotním dopoledni se konal zápas favorita OP s doposud příjemným překvapením podzimu - Záblatí - Nebahovy. Bohužel v tomto termínu mnozí hráči jsou vázáni jinými většinou pracovními povinnostmi, a tak hosté přijeli s poněkud pozměněnou sestavou, ale s o to větším odhodláním uspět na hřišti favorita. Poločas tomu odpovídal, kdy domácí svou profesorskou hrou tlačili hosty do defenzívy, ale ti jí zvládali na jedničku, takže vyšli gólově naprázdno.   Po přestávce se domácí Klabouch krásnou hlavičkou ve 47. minutě přece jen prosadil a dostal domácí do vedení. To povzbudilo hosty k několika brejkům a v 62. minutě se jeden z nich ujal, kdy brankářem vyražený míč přeloboval zpět Václav Rosa. Znovu nerozhodně a s přibývajícím časem byli domácí nervóznější a nervóznější - nejsou zvyklí ztrácet body. V závěru utkání v 89. minutě však přetížená Nebahovská obrana jednu chybu udělala. A to sražení domácího útočníka v pokutovém území a následnou penaltu Miroslav Kolafa využil a zajistil domácím nejtěsnější výhru. V závěru bohužel neudržel nervy domácí Klabouch a nesmyslně podrazil hostujícího Cinádra, za což obdržel druhou žlutou kartu a tím i červenou kartu. Na výsledku se i po nastaveném čase již nic nezměnilo. Domácí si hlasitě oddychli ziskem tří bodů a hosté odjížděli sice zklamaní, ale s pocitem že svou "kůži" neprodali lacino a nechybělo mnoho a obrali by favorita o první body.


Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Janošťák [-] (89. M. Sova [-] ) - A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , T. Had [-] - M. Kolafa [-] , M. Nerad [-] - J. Hálek [-] (58. M. Vorlíček [-] ) , J. Klabouch [-] , A. Balica [-] , V. Sova [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - D. Rosa [-] , K. Starý [-] , J. Štrobl [-] , V. Novák [-] - R. Černý [-] , V. Rosa [-] , P. Rosa [-] , R. Cinádr [-] - J. Toncar [-] (72. J. Čmiel [-] ) , D. Nový [-] (87. L. Cinádr [-] ) -

ŽK: 78. D. Lachkovič , 85. J. Klabouch , 90. T. Had - 83. D. Rosa , 90. K. Starý . ČK: 92. J. Klabouch .
Hráči zápasu: A. Kuttenberg - V. Rosa .
Místo: Záblatí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - KOLAFA Jan (N), STARÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.