3:5
(1:1)
41. R. Kneifl
54. R. Kneifl (p.)
60. K. Talafous
64. M. Wágner (p.)
91. R. Kneifl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 11:00

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si vezou ze Zbytin jasnou výhru


Branky


25. V. Šnajdr , 52. V. Šnajdr , 74. P. Lebeda - 41. R. Kneifl , 54. R. Kneifl (p.) , 60. K. Talafous , 64. M. Wágner (p.) , 91. R. Kneifl
0

Zbytiny se opět nedokázaly prosadit. Tentokrát jim 5 branek vstřelili hráči z Husince. Zbytiny se však dokázaly bránit třemi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavé před obědové menu servírovali fotbalisté obou celků ve Zbytinách. Husinečtí se po pomalém rozjezdu rozjíždí správnou rychlostí a řadí se k favoritům soutěže. Ve Zbytinách to však měli těžké, neboť domácí z horního toku Blanice se na soupeře od dolního toku stejné řeky připravili. Souboj o krále Blanice byl v prvním poločase k překvapení všech v režii Zbytinských. Byli důrazní a zejména Lebeda, Šnajdr a Libor Václavík dělali husinecké obraně dirigované nestorem Jirkou Zeleným problémy. Zbytinské však trápila koncovka a nedůraz před brankou, to jim také bralo plusové body. Lebeda, Vojtěch Šnajdr ani Štěpán se neprosadili. Až ve 25. minutě domácí stoper Lohynský vyslal nahrávku Lebedovi, který prodloužil na Vojtěcha Šnajdra a byl z toho první gól. Domácí se nabudili a dostali hosty pod tlak. Běžela 36. minuta a hostující Maroušek fauluje v pokutovém území Lebedu a rozhodčí Barták nařídil pokutový kop. K míči se postavil Libor Václavík, ale místo, aby domácím zvýraznil náskok, nechal vyniknout golmana hostí Davida Krejčího, který jeho střelu vyrazil a poradil si i s dorážkou Čutky. Domácí to muselo mrzet, neboť jak šly minuty dál, tak hosté přebírali iniciativu a již za silného deště ve 41. minutě vyrovnal Radim Kneifl a zahájil své střelecké dopoledne.
  

 

Druhý poločas již prokázali kvalitu hosté. Domácí sice ještě přidali druhý gól, kdy Vojtěch Šnajdr nedal Krejčímu v 52. minutě šanci. Hosté však pokračovali v tlaku a rychlými krátkými nahrávkami roztahovali domácí a začal tlak na domácí branku. Hnacím motorem akcí Husince byl kapitán Martin Vazur, který rozdával nahrávky a zejména Radim Kneifl, Wágner či Štangrt se dostávali do akcí. Od 54. minuty začali hráči z Husince své šance proměňovat, v této minutě fauloval domácí Lohynský, který zahrál v pokutovém území rukou a byla na světě husinecká penalta, kterou znovu Radim Kneifl proměnil. Od tohoto okamžiku hosté ovládli hru a  v 60. minutě Karel Talafous z nulového úhlu prostřelil domácího gólmana Jana Webera. Za čtyři minuty to bylo již opět o dva góly pro hosty, když Miroslav Wágner proměnil druhý pokutový kop husineckých za faul na Štangrta. Poslední čtvrthodina se opět odehrála v prudkém dešti, a tak se už jen dohrávalo. Nejdříve ale domácí Pavel Lebeda proměnil v 74. minutě nádhernou náhravku Lohynského ve třetí branku domácích a dal jim naději. Hosté ale zkušeně domácí k ničemu nepustili a brankový účet uzavřel v 90. miutě opět Radim Kneifl, který dokonal hattrick. Pro domácí to byla porážka dost krutá, ale hosté prokázali zejména v druhém poločase větší fotbalovost a dali domácím lekci z proměňování šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Luděk Tuka: Dnes jsme byli zejména v prvním poločase dobří a jen škoda neproměněných šancí a pokutového kopu. Místo toho aby jsme vedli dva nula jsme v závěru poločasu dostali vyrovnávací branku. Druhý poločas jsme začali dobře, opět jsme šli do vedení, ale hosté prokázali svou zkušenost a na konec nám dali lekci v proměňování šancí. Kluci dnes podali výborný výkon, ale soupeř byl lepší.

TJ Slavoj Husinec
Jaroslav Rokůsek: Dnes jsem spokojen za tři body, ale za výkom moc ne. Domácí musím pochválit za výbornou hru, kdy nás téměř šedesát minut honili a byli i lepší. Na konec rozhodla změna v rozestavení a rychlá kombinace. I když výsledek je pro nás dobrý, tak jak říkám domácí nás trápili a hodně prověřili takže za body odtud jsme rádi.



Sestavy


TJ Zbytiny
J. Véber [-] - A. Lohynský [-] , F. Šnajdr [-] , O. Parus [-] , J. Čutka [-] - L. Václavík [-] , V. Šnajdr [-] , Š. Novák [-] - P. Mikula [-] (71. J. Sedlák [-] ) , P. Lebeda [-] - T. Čutka [-] (59. F. Joza [-] )

TJ Slavoj Husinec
. Krejčí [-] - J. Maroušek [-] , M. Wágner [-] , P. Zelený [-] - M. Vazur [-] (73. D. Černý [-] ) , I. Štangret [-] , J. Pešek [-] - M. Předota [-] (46. K. Talafous [-] ) , M. Vojtíšek [-] (56. P. Miklas [-] ) , R. Kneifl [-] - J. Havlíček [-]

ŽK: 63. J. Čutka , 89. L. Václavík - 40. J. Havlíček .
Hráči zápasu: V. Šnajdr - R. Kneifl .
Místo: Zbytiny. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - TUKA Luděk (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.