2:3
(1:1)
14. P. Rosa
58. K. Starý
66. J. Homolka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 11:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebahovy jsou stále neporaženy


Branky


43. P. Lebeda , 49. V. Šnajdr - 14. P. Rosa , 58. K. Starý , 66. J. Homolka (p.)
0

Nebahovy jsou v soutěži stále neporaženy, za to Zbytiny si připsaly druhou porážku. I když tým ze Zbytin první poločas vedl, stejně žádné body nezískal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli po celý zápas mírnou převahu, ale stejně málem přišli o podzimní neporazitelnost. Když ve 14. minutě Petr Rosa dostal hosty do vedení a následně se valil jeden útok na domácí branku za druhým, nikdo by nepředpokládal zásadní obrat. Nicméně těsně před koncem poločasu právě P. Rosa po nedorozumění hostující obrany nabídnul domácímu Lebedovi pohodlné skórování do prázdné branky-1:1.

Přehlídka gólů

Po přestávce domácí zatlačili a krásným sólem Vojtěch Šnajdr zvýšil na 2:1. Hosty to naštětí vyburcovalo k aktivitě a v 58. minutě srovnal Karel Starý dorážkou přímého volného kopu. Tlak hostů narůstal a v 66. minutě po závaru v pokutovém území nařídil rozhodčí Jan Trněný pokutový kop, který s přehledem proměnil Jiří Homolka. Hosté pak zahodili ještě několik slibných šancí, ale na vítězství 2:3 už se nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
David (fanoušek ): Nebylo nám přáno, zápas ovlivňovalo nepříznivé počasí a vždy pomáhalo jednomu týmu.




Sestavy


TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - O. Parus [-] , F. Šnajdr [-] (46. J. Čutka [-] ) , A. Lohynský [-] , J. Véber [-] - V. Šnajdr [-] , Š. Novák [-] , T. Vágner [-] - P. Mikula [-] , P. Lebeda [-] , T. Čutka [-] -

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - J. Mikeš [-] (46. P. Starý [-] ) , K. Starý [-] - J. Mráz [-] , V. Rosa [-] , R. Černý [-] - J. Homolka [-] , M. Rosa [-] (73. R. Medřický [-] ) - V. Novák [-] , D. Rosa [-] , P. Rosa [-]

ŽK: 39. V. Novák .
Hráči zápasu: P. Lebeda - K. Starý .
Místo: Zbytiny. Počet diváků: 15. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - LUDAČKA Radim (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.