J. Bláha 15.
J. Hudec 23.
D. Drabík 53. (p.)
3:5
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo veze všechny body z Toužimi


Branky


15. J. Bláha , 23. J. Hudec , 53. D. Drabík (p.) - 37. Z. Joza (p.) , 38. F. Škarda , 49. B. Rychna , 63. B. Rychna , 70. B. Rychna
0

Hráči Toužimi přivítali v rámci 12. kola krajského přeboru Baník Union Nové Sedlo. V napínavém utkání, ve kterém diváci viděli osm branek, nakonec zvítězil hostující celek, který díky tomu bude přezimovat na pátém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo jednoznačně lépe pro domácí Toužim, která byla aktivnější a vytvářela si jednu šanci za druhou. Tu z 15. minuty navíc dokázal proměnit Jiří Bláha a poslal tak svůj tým do vedení. V minutě 23. už domácí vedli o dvě branky po střele Josefa Hudce a zdálo se, že domácí nebudou mít problém na domácím hřišti získat všechny tři body. Nové Sedlo ale teprve pomalu nabíralo na otáčkách a do konce prvního poločasu dokázalo vyrovnat. Nejdříve ve 37. minutě pronikl Šebl do vápna, kde byl faulovaný a nařízený pokutový kop proměnil Zbyněk Joza. Když si za další minut pohrál s brankářem Toužimi Filip Škarda, odcházelo se do šaten za stavu 2:2.

 

Elán, se kterým dohráli Novosedelští první poločas byl k vidění i ve druhém dějství. Už po pěti minutách hry se prosadil Bedřich Rychna, který překlopil skóre na stranu Nového Sedla. Na první branku Rychny dokázal ještě z pokutového kopu reagovat David Drabík, ale od hráčů Toužimi to bylo vše. Pak už úřadovali jen hosté. Ti se zásluhou dalších dvou branek Bedřicha Rychny, který tak zkompletoval hattrich. Toužim tak prohrála na domácí půdě s Novým Sedlem 3:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Union Nové Sedlo
Zdeněk Joza: Začátek utkání respektive jeho prvních dvacet minut, to byl zlý sen. I když jsme věděli, co bude Toužim hrát, tak všechno, co jsme si řekli před zápasem, bylo z naší strany úplně naopak. Kupili jsme chybu za chybou, vůbec nemohli chytit tempo hry, neudrželi jsme míč. A samozřejmě domácí naše chyby zaslouženě dvakrát potrestali. Střídání M. Müllera po půl hodině hry bylo snahou něco rychle změnit. Michal nás v předchozích zápasech několikrát vytáhl z bryndy a hrál výborně, tentokrát neměl svůj den, to se holt stane. A změna pomohla. Šebl se posunul ze středu doprava a hned první útočná kombinace znamenala pokutový kop, který proměnil Joza. A byli jsme zpátky v utkání. Když vzápětí vyškolil domácího gólmana Škarda a srovnal, bylo jasné, že bez bodů z Toužimi nepojedeme. V kabině jsem tentokrát víc hulákal než jindy, ale hlavně jsme si museli všechno znovu zopakovat. A najednou to fungovalo. Na první gól B. Rychny ještě domácí reagovali z penalty, ale pak už jsme měli utkání pod kontrolou. Jsem moc rád, že to kluci dokázali. Prostě to potřebovali a podzim díky tomu nebudeme hodnotit úplně negativně.



Sestavy


SK Toužim
M. Hotěk [-] - L. Nezval [-] , D. Drabík [-] , K. Čermák [-] , J. Hodina [-] (83. R. Štětka [-] ) - K. Klepal [-] , J. Vild [-] , J. Bláha [-] , J. Borek [-] - J. Hudec [-] , J. Kliment [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - F. Škarda [-] (77. R. Rychna [-] ) , Z. Joza [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , L. Macák [-] , B. Rychna [-] , P. Šebl [-] (88. D. Petřík [-] ) , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] (31. M. Werner [-] ) , J. Vican [-]

ŽK: 65. J. Vild - 35. T. Pelech , 45. F. Škarda , 87. Z. Joza .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ŠTĚŘÍK Filip, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.