0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice veze výhru ze Studence


Branky


49. M. Trnka , 83. M. Sova
10

Fotbalisté Studence nestačili na svém hřišti na Blatnici, která jenadále bez porážky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První velkou šanci měli hosté. V 7. minutě po faulu domácích hosté rychle rozehráli kolmici na Milana Sovu, který se rázem objevil sám proti brankáři Pokornému. Jeho střela trefila pouze břevno domácí branky. V 10. minutě po chybě obrany hostů se dostal k míči Matějek, který okamžitě vystřelil, ale těsně vedle brány. V 15. minutě se netrefil ani Trnka. Jeho bomba šla těsně mimo. Ve 20. minutě Matějkova střela skončila na břevně, odrazila se do vzduchu, kterou následně  Jiří Holík chytil. Ve 40. minutě Šimek šel sám na bránu, jeho střelu po zemi Pokorný házenkářským způsobem vykopl mimo nebezpečí. V prvním poločase tedy žádná branka nepadla a zápas tak byl zcela otevřený. 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Úvod druhé půle patřil hostům. Ve 48. minutě Milan Sova poslal rouru z 25 metrů. Pokorný v bráně stačil pouze míč vyrazit na roh. Po rozehrání rohu následovala hlavička od domácí brány, pouze na úroveň velkého vápna, kde se do střely položil Michal Trnka a zavěsil - 0:1. V 54. minutě velkou šanci promarnil Milan Sova. Poté převzali iniciativu domácí a během deseti minut měli šanci skórovat Mrňa Karel, Matějek a Holoubek. V 72'. minutě poslal na bránu domácích vydařenou střelu Trnka J. , ale bez úspěchu. Rozhodnutí padlo v 83. minutě, kdy skóroval Milan Sova - 0:2



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, fanoušek: Dá se říci, že hosté byli o něco lepší. Hlavní rozhodčí Křen připustil velice tvrdou hru tělem. Strkání rukama a takzvané okopávání většinou nepískal.




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - V. Kučerňák [-] (61. M. Kříž [-] ) , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] (46. J. Strnad [-] ) , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-] (79. M. Chalupa [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Karásek [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Hutař [-] , Z. Eberl [-] (89. J. Chrásta [-] ) , M. Sova [-] (87. B. Doležal [-] ) , J. Šimek [-] (90. M. Dušek [-] ) , F. Rumíšek [-] , D. Lojka [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 77. V. Kučerňák , 90. J. Holoubek .
Hráči zápasu: R. Mezlík - J. Holík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŘEN Filip - ŠABACKÁ Lucie, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Filip Rohony
Tip experta: výhra domácích

Bude to zajímavé utkání, myslím že Studenec překvapí a vyhraje.