T. Lang 78. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 14:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice nestačily na vedoucí Vladislav


Branky


78. T. Lang (p.) - 12. P. Vyletěl , 46. M. Hort
12

Vedoucí tým soutěže z Vladislavy dokázal zvítězit na půdě Nových Syrovic těsně 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do Nových Syrovic přijela vedoucí Vladislav, která v posledním kole nečekaně ztratila dva body proti rezervě Náměště. Nové Syrovice již čekají čtyři zápasy na výhru a proti Vladislavi to mít lehké určitě nebudou. V loňské nedohrané sezóně prohrály Nové Syrovice ve Vladislavi po statečném výkonu 4:2. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Oba týmy z počátku zápasu zahřívaly své protějšky v obou svatyních. Hosté byli ale přeci jen aktivnější a ve 12. minutě přišla gólová odměna, o kterou se postaral hostující Petr Vyletěl - 0:1.Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak byl zápas zcela otevřený.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hosté ve výborném stylu, když využili ve 46. minutě první útočnou akci v gól, který vstřelil Marek Hort - 0:1. V tu dobu byli domácí asi ještě myšlenkami někde v kabině. Hosté tak mohli mít větší klid na kopačkách. V 61. minutě musel navíc do sprch domácí Jakub Dubský. Vše tedy hrálo hostům do karet, přesto paradoxně udeřili domácí, za které se trefil v 78. minutě Tomáš Lang a domácí rázem snížili na 1:2. Šance na vyrovnání tu tak určitá byla, ale zkušený hostující celek tuto možnost domácím nedovolil a tak všechny body putovaly do Vladislavy. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Hráli jsme dobře kombinačně a organizovaně, ale vedením 2:0 jsme se hrozně uspokojili a dovolili domácím snížit.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Svoboda [-] , J. Dubský [-] , T. Lang [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] (21. P. Zerza [-] ) , O. Sosnar [-] , J. Marek [-] (63. D. Janoušek [-] ) , J. Vlček [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , J. Orálek [-] , V. Paločko [-] - P. Ciprys [-] (67. Z. Pokorný [-] ) , D. Veleba [-] , M. Hort [-] (75. K. Čihal [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] - P. Vyletěl [-] (86. M. Tůma [-] ) , O. Krátký [-] (69. R. Veškrna [-] )

ŽK: 76. M. Procházka - 20. P. Vyletěl , 61. P. Ciprys , 61. O. Krátký . ČK: 61. J. Dubský .
Hráči zápasu: O. Sosnar - M. Hort .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - MARTÉNEK Aleš, JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí roli favorita a ze Syrovic si povezou tři body.