1:1
(1:0)
64. P. Ciprys (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy ve šlágru kola remizovaly s Vladislaví


Branky


30. T. Matoušek - 64. P. Ciprys (p.)
9

Ve velmi důležitém zápase na čele tabulky domácí Výčapy remizovaly s druhou Vladislaví 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Výčapy přivítaly ve šlágru kola fotbalisty Vladislavi. Vladislav v posledním kole na svém hřišti pouze remizovala s Rokytnicí a přišla tak o vedoucí postavení v tabulce, kde je přeskočila Blatnice díky lepšímu skóre. Výčapy pak za tímto duem ztrácely pouhý bod. Výčapy poslední dva zápasy vyhrály shodně 4:1, takže psychická výhoda byla na straně domácích. V loňské sezóně ale Výčapy doma Vladislavi podlehly, takže měli svému soupeři co vracet. Utkání se hrálo za větrného, ale jinak příjemného fotbalového počasí. Oba týmy z počátku zápasu zahřívaly své protějšky v obou svatyních. Domácí byli ale přeci jen aktivnější a ve 30. minutě přišla gólová odměna, o kterou se postaral domácí kanonýr  Tomáš Matoušek - 1:0. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak byl zápas zcela otevřený. 

Hosté dokázali vyrovnat

 Do druhého poločasu vyrukovali domácí s odhodláním zápas brzy rozhodnout, ale hostující obrana byla nepřekonatelná. Co se nepodařilo domácímu týmu podařilo se hostům. V 64. minutě se o to postaral sváteční střelec Petr Ciprys, jehož branka znamenala velikou radost v hostujícím táboře - 1:1. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo, z čehož měla asi největší radost vedoucí Blatnice, která svým soupeřům tak bodově odskočila.



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Zaslouženě si odvážíme jeden bod.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , M. Semerád [-] (81. R. Zmeškal [-] ) , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] (84. R. Macek [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] (75. V. Nikrmajer [-] ) , J. Dolák [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , V. Paločko [-] , M. Chalupa [-] - D. Veleba [-] (90. K. Čihal [-] ) , J. Hrůza [-] , F. Macek [-] (61. P. Vyletěl [-] ) , M. Nevoral [-] (70. L. Petz [-] ) , P. Ciprys [-] (86. M. Hort [-] ) , J. Orálek [-] - O. Krátký [-] (81. Z. Pokorný [-] )

ŽK: 60. T. Matoušek , 66. J. Pecka , 84. J. Jonáš - 67. J. Nejerál , 71. P. Otruba .
Hráči zápasu: O. Pánek - P. Ciprys .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘEN Filip - SVOBODA Vladimír, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: výhra domácích

Zde se utkají dva týmy pomýšlející na první příčku okresního přeboru. V tomto utkání věřím domácímu týmu, který si nenechá na domácím hřišti ukrást body Vladislaví. Proto volím jasný tip 1.

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů