2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice začaly proti Koutům B vítězně


Branky


7

Fotbalisté Radotic si připsali v úvodním zápase těsnou výhru proti Koutům B 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

 

Koutecká rezerva v rámci 1. kola zajížděla na půdu soupeře do Radotic.Utkání  se hrálo na nerovném terénu, s čímž se oba týmy v rámci možností vyrovnaly

V úvodu utkání měli převahu Koutečtí, z čehož těžili již v 7. minutě, kdy po pěkné akci zakončoval František Neuman ml. (pozn.: v zápise je chybně uvedeno Petr Dočekal). Navzdory těžkému terénu předváděli Koutečtí bojový výkon a do 25. minuty byly lepším týmem a vytvořili si několik slibných šancí.

Ty se však nepodařilo proměnit a domácí Radotice po nepřesné koncovce hostů se začali dostávat do tempa podnikali rychlé brejky. Z toho vytěžili ve 40. minutě vyrovnání, když se k nešťastně odraženému míči jako první dostal domácí Martin Liška (1:1).

Domácí rozhodli ve druhé půli rychlou brankou

Druhý poločas začali lépe domácí a ve 47. minutě otočil skóre ve prospěch domácích opět Martin Liška (2:1). Do konce poločasu bylo k vidění na obou stranách ještě několik šancí. Posledních deset minut se hrálo převážně na půlce domácích, ale ke změně stavu hry již nedošlo.Kouty tak začaly sezónu tak jak končily minulou nedohranou, a to další porážkou, která byla již dvanáctou mistrovskou v řadě. 



Ohlasy k zápasu



SK Kouty B
Smejkal Michal, hráč: Utkání se hrálo na nerovném terénu, s čímž se oba týmy v rámci možností vyrovnal, ale domácí znalosti terénu využili k výhře.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Šprincl [-] - V. Vyhnálek [-] , V. Liška [-] , D. Kincl [-] (67. M. Sevelda [-] ) - M. Habich [-] , M. Tomek [-] , M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] (76. M. Kincl [-] ) , A. Mrkva [-]

SK Kouty B
I. Kourek [-] - P. Dočekal [-] , Z. Nováček [-] , M. Novotný [-] , M. Nováček [-] (73. R. Nováček [-] ) - R. Komínek [-] , P. Zhoř [-] , M. Smejkal [-] (82. F. Neuman [-] ) , F. Neuman [-] - A. Vrtal [-] (81. T. Pačinek [-] ) , Š. Janíček [-] -

Hráči zápasu: M. Liška - P. Dočekal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - NOVÁK Miroslav (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích