M. Sevelda 51. (p.)
M. Axman 81.
Z. Bártů 90.
3:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B s Moravskými Budějovicemi B smírně


Branky


51. M. Sevelda (p.) , 81. M. Axman , 90. Z. Bártů - 28. L. Stehlík , 49. L. Stehlík , 90. L. Stehlík
11

V zajímavém zápase si Moravské Budějovice B při závěrečné přestřelce odvezli z Jemnicka bod za remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V neděli vyjíždělo "béčko" Moravských Budějovic do Vratěnína, kde hraje domácí zápasy rezerva Jemnicka. První půlhodina hry nabídla aktivní fotbal se spoustou zakončení, které se však míjely účinkem. První výraznější šanci si vypracovali hostující hráči. V 15. minutě se za obranou zjevil úplně osamocený Mateo Premar, ale šance se zalekl. Chvíli poté mohl otevřít stav zápasu Libor Stehlík, ale po přihrávce za obranu mířil těsně vedle. O další chvíli později hlavičkoval opět Libor Stehlík z rohu těsně vedle. Ve 28. minutě se Libor Stehlík dočkal. Jiří Dostál vypálil z hranice pokutového území, jeho střela byla mírně ztečovaná do tyče od které se míč odrazil do prostoru, kde byl Libor Stehlík nejrychleji a do poloodkryté branky se nemýlil. Ve 40. minutě se po rohovém kopu dostal do šance domácí Křivánek, ale Tomáš Kyzlink míč vyrazil nad břevno.

 

 

V závěru zápasu se děly věci

Do druhého poločasu domácí Jemnicko vystřídalo a  zejména příchod Axmana byl hodně znát. Rychlonohý útočník poprvé zavařil hostující obraně již po jedné minutě na hřišti, když utekl všem. Tomáše Kyzlinka však nepřekonal. Ve 49. minutě to s hostujícími hráči vypadalo zase o něco lépe. Jeden z mnoha rohů v zápase přistál přesně na voleji Liborovi Stehlíkovi a dělovka z hranice malého vápna div neprotrhla síť. V 51. minutě však vzal Axman opět míč do své zprávy a byl zastaven nedovoleným způsobem až v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil zkušený Sevelda. O pět minut později utíkal sám na Tomáše Kyzlinka veterán Anděl. Toho dobíhal Jan Benda a po kontaktu v pokutovém území se opět pískala penalta. Sevelda mířil na druhou stranu než v prvním případě, ale tentokrát mu penaltu Tomáš Kyzlink chytil. Šanci rozhodnout zápas měli hostující hráči hned dvě. Nejprve Libor Stehlík nepropálil Tesaře po úniku z levé strany, a chvíli poté Matouš Neubauer v samostatném úniku také nedal. Poté byl ve vápně sražen Libor Stehlík, ale penalta ne druhé straně nepískala. Vyrovnání se dočkali domácí v 81. minutě. Centr z levé strany propadl až k Axmanovi a ten se osamocený na malém vápně nemýlil. V devadesáté minutě se rozhodčí Vrzal rozhodl nastavit dvě minuty. V údajně poslední minutě utkání vypálil za vápnem Jaroslav Okoš, Tesař vyrazil míč před sebe a dobíhající Libor Stehlík dovršil hattrick. Místo odpískání konce utkání se však hrálo dál. V 94. minutě dlouhý nákop propadl k Axmanovi, ten postrčil pod sebe na opačnou stranu, kde osamocený Bártů trefil, vzhledem k vývoji zápasu, zaslouženou remízu 3:3. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Hosté byli v první půli lepší a proto zaslouženě vyhráli první půli 1:0 po přestávce jsem si udělali pár šanci a dostávali se do hry ale pak jsme dostali druhou branku. V druhem poločase padalo víc branek a jsme rádi za bod.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - S. Křivánek [-] (46. M. Axman [-] ) , L. Sevelda [-] , D. Smetana [-] (76. Z. Bártů [-] ) , K. Tesař [-] (55. J. Gardoň [-] ) , J. Kincl [-] , J. Kalášek [-] , M. Sevelda [-] , D. Nekula [-] (46. J. Anděl [-] ) , J. Křivánek [-] , R. Komenda [-]

SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - M. Premar [-] , J. Povolný [-] , L. Stehlík [-] , L. Sláma [-] , Z. Škoda [-] (83. O. Dvořák [-] ) , M. Neubauer [-] (78. J. Okoš [-] ) , J. Benda [-] , J. Dostál [-] , M. Buďa [-] , M. Šabatka [-]

ŽK: 78. J. Anděl .
Hráči zápasu: Z. Bártů - L. Stehlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KINCL Pavel (N), TESAŘ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů