Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B jasně zvítězily v Radoticích


Branky


12

I díky skvělému Romanu Dokulilovi zvítězily Okříšky B jasně v Radoticích a jsou nadále bez ztráty bodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli kralovali

Družstevník Radotice přivítal na svém hřišti fotbalisty z Okříšek B, které z pěti odehraných kol stačili odehrát pouhé tři. V jednom  případě byl na víně podmáčený terén a v dalším, kdy měl být k vidění šlágr kola s Hrotovicemi, zasáhl nepříjemný nepřítel fotbalu, kvůli kterému se nedohrál loňská sezóna. V týmu Okříšek se měl objevit jeden případ covidu-19. Radotice svůj zápas odehrály, ale s Rouchovany neměly šancí a podlehly jim snadno 1:5. Nyní je čekal na vlastním hřišti další těžký soupeř, který svá tři odehraná utkání vyhrál. V loňské nedohrané sezóně dokázaly na svém hřišti zvítězit Okříšky B. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Hosté se do domácích zakousli hned od začátku a již ve 4. minutě rozvlnil domácí síť Roman Dokulil - 0:1. O tři minuty později se prosadil tentýž hráč a bylo to 0:2. Tento hráč byl ale nadále při chutí a ve 22. minutě měl na svém kontě hattrick - 0:3. Zdecimovaní domácí inkasovali ještě další dvě branky, o které se postaral ve 32. minutě Karel Vostal a ve 37. minutě Filp Koreš - 0:5.

Hosté kraloval i ve druhé půli

Také druhý poločas nabídl spoustu gólů. Nejprve na 0:6 zvyšoval Petr Molák a až v 68. minutě poprvé skórovali domácí zásluhou Michala Tobolky - 1:6. Na 1:8 pro hosty pak upravoval v 74. Petr Dubský a v 88. minutě Tomáš Trnka. Na konečných 2:8 ještě snižoval v 89.minutě Martin Liška. 



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Jůza Jaroslav, hráč: Od začátku zápasu jsme byli jasne lepším týmem a zcela zaslouženě jsme zvítězili, což budeme chtít potvrdit i v dalším zápase.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
V. Liška [-] - P. Tobolka [-] , D. Kincl [-] (61. D. Kincl [-] ) - M. Habich [-] , J. Tengeri [-] , M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] , P. Jindra [-] (33. J. Nevěčný [-] ) , M. Engelmann [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Zeman [-] - R. Dokulil [-] (58. J. Kolbábek [-] ) , P. Molák [-] (67. J. Jůza [-] ) , P. Dubský [-] , Š. Novotný [-] , J. Jeřábek [-] , T. Trnka [-] , K. Vostal [-] , F. Koreš [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-]

ŽK: 57. M. Jeleček , 75. S. Michal - 43. F. Koreš , 86. Š. Novotný .
Hráči zápasu: R. Dokulil .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - NEVĚČNÝ Jan (N), NĚMEC Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Radotice budou hrát podruhé po sobě doma a budou chtít odčinit debakl z minulého kola, který schytaly od Rouchovan. Okříšky v minulém kole nehrály, neboť jejich utkání bylo odloženo. V Radoticích se hraje špatně, malé hřiště, nerovný terén udělají své. Za normálních okolností bych volil remízu. Ale vzhledem k tomu, že áčko Okříšek hraje již v sobotu tak do Radotic pošle pár posil a Okříšky v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů