J. Tolar 11.
M. Jakubík 64. (vl.)
2:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola dopadl nakonec lépe pro Mariánky. Ostrov jim podlehl 2:4


Branky


11. J. Tolar , 64. M. Jakubík (vl.) - 56. D. Cinkanič , 62. T. Kabelák , 83. T. Kabelák , 89. J. Bílek
0

Do Ostrova přijely k souboji 7. kola Mariánské Lázně, takže 150 diváků vidělo šlágr kola mezi druhým a třetím celkem tabulky. Zápas kola nakonec vyšel lépe pro hostující Viktoru, která dokázala díky zisku třech bodů srovnat bodový účet svého protivníka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, kteří se dostali zásluhou Jana Tolara v 11. minutě do vedení. Ostrov byl po úvodní brance aktivnější a vytvořil si několik příležitostí, které však nedokázal přetavit v další branky. Velkou zásluhu na tom měl hostující brankář David Šmejkal, který likvidoval opravdu jednu šanci za druhou. Stav zápasu tak i díky jeho výkonu zůstal po prvních pětačtyřiceti minutách 1:0.

 

Ve druhém poločase bylo k vidění o poznání více branek. Jako první se ve druhé půli prosadil Dan Cinkanič, který využil zaváhání Michala Sütta v brance Ostrova. Za další minutu se ale Ostrov dostal opět do vedení a to díky vlastní brance Marcela Jakubíka. Ostrovští se ale neradovali příliš dlouho, protože o vyrovnávací branku se chvíli na to postaral Tomáš Kabelák. Zápas měl náboj a přelévalo ze strany na stranu. Obě mužstva si vytvořila několik příležitostí, ale góly stříleli pouze hosté. V 83. minutě se trefil podruhé v zápase Tomáš Kabelák, kterého ještě minut před koncem zápasu následoval Jan Bílek. Mariánské Lázně tak díky brejkovým situacím vyhráli v Ostrově 4:2 a získali tři cenné body v honbě za postupem. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip: Začali jsme dobře. Musím říct, že první poločas jsme hráli velice dobře a soupeře k ničemu nepouštěli, vytvořili jsme si opravdu veliké šance, ale zahodili jsme je. Jejich brankář byl výborný. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že to potvrdíme, ale po chybě brankáře jsme dostali na 1:1. Pak si dal soupeř vlastního góla, ale za minutu jsme dostali na 2:2. Utkání se přelívalo ze strany na druhou, bylo to spíše remízové utkání, ale po chybě jsme dostali na 3:2, otevřeli jsme to, hráli vabank a dostali na 4:2. Utkání bylo kvalitní, bylo vidět, že hrají dvě mužstva z popředí. Škoda, že se nám nepovedl druhý poločas.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Vzhledem k sestavě, v jaké jsme tam jeli, nám chybělo hodně lidí a je to super výsledek. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme hrát na brejky. První poločas jsme se hledali a nebylo to moc dobré. Byli jsme určitě horší, ale podržel nás gólman. V šatně jsem si řekli co bychom měli zlepšit a druhý poločas vyšel podle našich představ. Zápas jsme nakonec rozhodli z brejků. Neříká, že jsme byli lepší, ale šťastnější v zakončení. Vzhledem k sestavě to jsou pro nás zlaté body.



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Glanc [-] , F. Tomáň [-] , J. Liška [-] , P. Filák [-] - M. Kobera [-] (84. T. Wolf [-] ) , J. Horváth [-] , M. Matoušek [-] , J. Tolar [-] - P. Luksch [-] (65. O. Nýber [-] ) , M. Novotný [-] (68. J. Vrba [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Šaliga [-] , M. Jakubík [-] , V. Kotous [-] - M. Drahorád [-] , D. Cinkanič [-] - J. Kovář [-] , J. Bílek [-] - P. Hančin [-] (77. K. Maule [-] ) , J. Dubský [-] , T. Kabelák [-]

ŽK: 59. T. Kabelák .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pešek Pavel - PACHTOVÁ Michaela, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.