Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel doma udolal Kouty B


Branky


12

Pyšel využil domácího prostředí a zvítězil nad rezervou Koutů 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Pyšel přivítal na svém hřišti Kouty B, které nastoupily k soutěžním zápasu po čtrnácti dnech. Pyšel byl v tomto zápase mírným favoritem. V loňské nedohrané sezóně zvítězil Pyšel na svém hřišti 4:1. Zápas se hrál za slunečného příjemného fotbalového počasí. Oba týmy do zápasu vstoupili poněkud vlažně, kde bylo vidět hodně nepřesností u obou celků. Gólově se jako první prosadili domácí, a to z rohového kopu domácím Šabackým- 1:0. Ve 27. minutě se domácí radovali po druhé. Po standartní situaci na hranici rohového kopu se prosadil hlavou domácí Šubert a navýšil skóre na 2:0. Na to bleskově zareagovali hosté a po závaru v domácím vápně se nejlépe zorientoval Mašek a prudkou ránou snížil na 2:1.  Do poločasu se měnilo skóre i po čtvrté. V 38. minutě se prosadil domácí kanonýr Sobotka - 3:1 a uklidnil tak domácí tým, který hrál v očividně oslabené sestavě. 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas se hrál v poklidném a ne v moc běhavém tempu. Až v 73. minutě se opět měnilo skóre. Domácí Sobotka si poradil se stoperem Koutů a řítil se sám na hostujícího Kourka. Ten jeho úmysl přečetl, ale i s dávkou štěstí se míč odrazil zpět k Sobotkovi, který uklízel do prázdné branky- 4:1. V 76. minutě se ke slovu dostali hosté. Po nedorozumění domácího celku snížil Zhoř- 4:2. Domácí Sobotka byl v dobrém herním rozpoložení a to potvrdil v 90. minutě, kdy vsítil svůj třetí gól a zároveň svůj druhý hattrick v letošní sezóně- 5:2. Pyšel tak doma naposledy před diváky bral všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Náš výkon nebyl podle našich představ. Nebyla vidět bojovnost.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - M. Rohovský [-] (76. P. Žák [-] ) , P. Dvořák [-] (62. S. Dvořák [-] ) , L. Sobotka [-] , F. Dvořák [-] , O. Tůma [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-] (84. D. Kupský [-] ) , D. Šabacký [-] , D. Pištora [-] , M. Široký [-]

SK Kouty B
I. Kourek [-] - A. Dočekal [-] (73. Z. Nováček [-] ) , A. Vrtal [-] , R. Komínek [-] (85. F. Neuman [-] ) , L. Mašek [-] (46. M. Smejkal [-] ) , P. Zhoř [-] , J. Koděra [-] (80. T. Pačinek [-] ) , M. Nováček [-] , R. Nováček [-] , M. Novotný [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 3. M. Široký - 15. R. Nováček , 36. P. Dočekal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - CHYTKA Simon, KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Pyšel jsem viděl hrát minulý týden v Rouchovanech a předvedl sympatický výkon. Kouty se pořád trápí. Vidím to na jasnou výhru Pyšele.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích