Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Předín doma nezaváhal


11

Předín podle předpokladů zvítězil nad Radoticemi a drží se v tabulce stále vysoko 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

 

Předín přivítal na svém hřišti fotbalisty z Radotic. Domácí tým byl v tomto zápase favoritem, ale v minulém kole měli větší radost z výsledku Radotice, které si s chutí zastříleli proti Třebenicím, kterým uštědřili devíti gólový výprask. Předín naopak podlehl ve šlágru kola vedoucím Hrotovicím.. Zápas se hrál za velmi větrného fotbalového počasí. Domácí favorit se dostal velice brzy do vedení, když se v 8. minutě prosadil domácí kanonýr Josef Šindelář - 1:0. Hosté však nečekaně ve 12. minutě brzy vyrovnali, když se prosadil Jaroslav Tengeri. - 1:1. Domácí celek to však nerozhodilo a v 16. minutě je poslal opět do vedení Vojtěch Báňa - 2:1. Domácí tým byl nadále při chuti a do střeleckých statistik se zapsal též Ondřej Vrbka - 3:1. Jelikož se hra mírně uklidnila, zůstal tak stav 3:1 také poločasových skórem. 

Domácí si výhru pohlídali

Začátek druhého poločasu vyšel domácímu týmu, které poslal do vedení 4:1 Josef Šindelář. Zdálo se, že je o výsledku rozhodnuto, ale v 66. a 71. minutě zaúřadoval hostující kanonýr Martin Liška a v zápětí tu byla fotbalová zápletka - 4:3. Jenže domácí celek má ve svých řadách také kanonýra a to Josefa Šindeláře, který zaznamenal v 80. minutě hattrick a úspěšně nasměroval domácí celek k dalším třem bodům po výhře 5:3.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V tomto zápasu se nám nedařilo úplně jak tomu bývá zvykem. Přizpůsobili jsme se hře soupeře. Góly jsme ale dali a to je důležité.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] (58. A. Brabenec [-] ) , D. Píša [-] , T. Vrbka [-] (46. M. Dohnal [-] ) , V. Báňa [-] (46. T. Horáček [-] ) , V. Hekrle [-] (46. V. Kos [-] ) , P. Šindelář [-] , R. Michálek [-] (66. M. Konvalina [-] ) , P. Machovec [-]

TJ Družstevník Radotice
V. Liška [-] - J. Tengeri [-] , D. Kincl [-] , M. Jeleček [-] , M. Engelmann [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] - M. Tobolka [-] , P. Sevelda [-] (61. J. Nevěčný [-] )

Hráči zápasu: V. Báňa , J. Šindelář - J. Tengeri .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - DRIML Erik (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Předín v minulém kole podlehl Hrotovicím 5:0 a bude si chtít spravit chuť proti Radoticím. Radotický Martin Liška dal v minulém utkání 6 branek a určitě provětrá obranu Předína. Přesto domácí v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích