Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma nestačily na Předín


Branky


9

Fotbalisté Předína dokázali ve šlágru kola zvítězit překvapivě na půdě Okříšek B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Okříšky B doma přivítaly fotbalisty Předína. Byl to šlágr kola dvou týmů z horní poloviny tabulky. Okříšky chtěly odčinit zaváhání z minulého kola, kdy nestačily na nepříliš silné Třebenice. Utkání se hrálo za chladného, ale jinak příjemného fotbalového počasí. Ovšem terén byl přeci jen poněkud horší. Hosté začali utkání lépe a již ve 3. minutě vlastní brankou domácích - 0:1.Po úvodní brance, hosté nepolevovali v aktivním napadání, domácí hráči často chybovali v rozehrávce a dostávali se pod tlak. Postupem času se domácí zlepšili, ale byli to hosté kteří po brejku Josefa Šindeláře zvýšili svoje vedení na 0:2. Třetí branku přidal Tomáš Vrbka po rychlém brejku. To domácí zahrávali rohový kop, hosté odvrátili a z rychlého protiútoku přidali třetí branku - 0:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vlétli lépe domácí, s cílem korigovat výsledek, vytvořili si i šance, ale byli to opět hosté, kteří opět po rychlém protiútoku přidali ve 49. minutě Josefem Šindelářem další branku - 0:4. Poté se dostali ke slovu i domácí a snížili v 50. minutě Petrem Molákem na 1:4.I když se domácí snažili o další zkorigování výsledku, další branka v zápase již nepadla. Předín si tak před koronavirovou pauzou upevnil druhou příčku tabulky. Naopak Okříšky B si připsaly druhou porážku v řadě. 



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a po vyvinutém tlaku přišel po centru vlastní gól, který si do brány srazil jeden z obránců Okříšek. Zápas by velmi kvalitní a na obou stranách bylo několik šancí. Nám se podařilo do poločasu proměnit dvě a bylo to veliké štěstí. Vítr, který už od začátku utkání ovlivňoval trajektorii míče na začátku druhého poločasu ještě zesílil a přidal se silný déšť. Hosté po vystřídání byli velmi nebezpeční a obratem odpověděli na náš čtvrtý gól. Další góly už nepřišli, protože terén byl vlivem počasí velice těžký. Tento zápas byl z naší strany svojí bojovností a nasazením nejlépe odehraný zápas v této soutěži.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Kourek [-] - R. Dokulil [-] , J. Novotný [-] , Š. Novotný [-] , D. Nejedlý [-] (46. P. Molák [-] ) , L. Mareček [-] (46. K. Vostal [-] ) , J. Jůza [-] , F. Koreš [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-] , T. Beneš [-] (46. D. Suchánek [-] )

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , V. Hekrle [-] , P. Machovec [-] , T. Vrbka [-] (76. T. Horáček [-] ) , V. Báňa [-] , M. Dohnal [-] (79. O. Vítů [-] ) , P. Šindelář [-] , R. Michálek [-] , O. Vrbka [-] (85. A. Brabenec [-] )

ŽK: 58. P. Molák - 17. V. Hekrle .
Hráči zápasu: M. Šindelář , T. Vrbka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Okříšky sice minulý týden ztratily body v Třebenicích, ale doma si to pohlídají a vyhrají. Tentokrát nebudou hrát zároveň s jejich áčkem a určitě budou posílení o pár kluků ze širšího kádru áčka. Předínu se zatím daří, ale na Okříšky to stačit nebude.

Tip: výhra hostů