2:3p.
(1:1)
40. Z. Joza
65. Z. Joza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:30

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky padly doma po penaltách s Novým Sedlem


Branky


43. P. Holub , 90. J. Bílek - 40. Z. Joza , 65. Z. Joza
0

Šlágr kola byl k vidění na fotbalovém stadionu v Mariánských Lázních. Třetí tým tabulky tam přivítal Nové Sedlo, dalšího adepta na postup do divize. Velmi napínavé utkání, ve kterém dokázala Viktorka vyrovnat až v nastaveném čase, nakonec dopadlo lépe pro Nové Sedlo, které vyhrálo po penaltovém rozstřleu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od samého počátku to bylo napínavé utkání, ve kterém si každé z mužstev vytvořilo několik příležitostí, které mohly v první půlhodině hry skončit gólem. Branky se 150 přihlížejících diváků dočkalo až v 40. minutě. Autorem gólu byl Zbyněk Joza, který se po dlouhé odmlce vrátil zpět do sestavy Nového Sedla. Novosedelští se však z úvodní branky zápasu neradovali příliš dlouho. Za tři minuty totiž přišla trefa domácího Petra Holuba a bylo vyrovnáno. Za stavu 1:1 se také šlo do šaten. 

 

I ve druhém dějství byla k vidění hra s šancemi na obou stranách a i ve druhém dějství se do vedení dostali hosté z Nového Sedla. A opět jejich branku zařídil Zbyněk Joza. To běžela 65. minuta a od té doby Mariánky usilovaly o vyrovnání. Už už se zdálo, že Nové Sedlo získa na horké půdě soupeře všechny body. Pak ale přišla třetí minuta nastavení, střela Jana Bílka a vyrovnání na 2:2. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém byl uspěšnější Baník, který tak získal prémiový bod. 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Utkání bylo vyrovnané a po celkovém průběhu si hosté odvezli dva body. Vyrukovali s taktikou tvrdé hry, utkání nás hodně bolelo, máme tři zraněné. Nicméně hra přinesla hostům dva body a my jsme si s tím nedokázali poradit. Před zápasem se nám zranil Kafka, chyběl Moule. Soupeř má zasloužené dva body za to, že víc o to bojoval.

TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý: Tak dlouho se chodí se džbánem...i tak se dá popsat situace na konci utkání, při které jsme obdrželi vyrovnávací branku. Hrála se 93. minuta a domácí se radovali z vydřené remízy. Dvakrát jsme v utkání vedli, oba góly zaznamenal navrátilec Joza. Mohl to být znovu hattrick, ale svoje sólo v prvním poločase zahodil. V penaltovém rozstřelu se konečně nikdo nemýlil, naopak domácí to posledním pokusem nezvládli. Sice to jsou dva cenné body, ale měli být prostě tři.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Šaliga [-] , M. Jakubík [-] , A. Novák [-] (20. P. Hančin [-] ) , V. Kotous [-] - M. Drahorád [-] , F. Helembai [-] , D. Cinkanič [-] - P. Holub [-] , J. Bílek [-] , J. Kovář [-] -

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - Z. Joza [-] , R. Kaňok [-] (73. F. Škarda [-] ) , P. Karásek [-] , R. Sattler [-] (60. B. Rychna [-] ) , L. Macák [-] (62. D. Petřík [-] ) , M. Werner [-] (85. F. Kovařík [-] ) , P. Šebl [-] , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

ŽK: 40. V. Kotous , 56. P. Holub , 88. J. Kovář - 39. P. Šebl , 51. R. Sattler , 90. E. Lakatoš .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmat Robert - KUČKA Jiří, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.