Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice zvítězili nad Lokomotivou a pomalu stoupají tabulkou


Branky


0

Citice přivítaly na svém hřišti tým karlovarské Lokomotivy s jednoznačným cílem získat tři body a odpoutat se z předposledního místa tabulky, což se jim nakonec po výhře 4:1 podařilo. V současné chvíli tak mají stejně bodů jako její soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Citice se do zápasu vrhly po hlavě a už ve druhé minutě se mohly radovat z první vstřelené branky, o kterou se postaral Petr Širochman. Za deset minut se domácí dostali dokonce do dvoubrankového trháku, když se prosadil Miroslav Moule. Hra se poté vyrovnala a několik příležitostí si vytvořila i Lokomotiva. Další branka však padla do jejich sítě a postaral se o ni opět Petr Širochman. Na třetí zásah domácích dokázal sice odpověděť Jakub Diviš, ale i tak se šlo do šaten za jasného vedení domácích v poměru 3:1.

 

Druhý poločas byl více vyrovnaný než ten první, ale to i z toho důvodu, že si Citice hlídaly svůj dvoubrankový náskok, který navíc dokázaly v 66. minutě zásluhou Davida Peřiny navýšit na tříbrankový. Na takovou ztrátu nedokázali Karlovarští nikterak odpověděť a Citice tak zvítězily poměrně jednoznačně 4:1. 



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - M. Moule [-] , J. Bufka [-] (81. J. Šalena [-] ) , L. Mika [-] , J. Bílek [-] - J. Čech [-] , R. Pinta [-] (71. F. Vilček [-] ) , M. Kessl [-] - M. Hamouz [-] , P. Širochman [-] - D. Peřina [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Nádler [-] - J. Diviš [-] - R. Štěpán [-] , P. Jelínek [-] , P. Kotrla [-] , R. Riedl [-] , R. Kocmánek [-] (14. S. Štípek [-] ) , Z. Dvořák [-] (67. P. Pěkný [-] ) , R. Kolář [-] , D. Malcát [-] , J. Durdis [-]

ŽK: 74. J. Bufka - 69. R. Kolář , 78. J. Diviš .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Pavel - KUČKA Jiří, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.