2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka zdolala na domácí půdě Citice


Branky


0

Mariánské Lázně jakožto jeden z favoritů celého krajského přeboru, přivítaly na svém hřišti tým Sokol Citice, kterým se v dosavadním průběhu sezony příliš nedaří. Citice získali v prvních čtyřech utkání pouhé tři body. Za to Mariánky jich získali devět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Viktorce vyšel výtečně úvod zápasu, kdy se hned po třech minutách hry dostala do vedení zásluhou Jana Bílka, který po obdržené přihrávce dorážel míč do prázdné branky. Mariánské Lázně po vstřelené brance ovládli hru a citické hráče nepouštěli téměř k ničemu. Byli to právě domácí borci, kteří si vytvářeli brankové příležitosti, ale kvůli výbornému Moulemu v brance Citic, je nedokázali využívat. Do šaten tak šli obě mužstva za stavu 1:0.

Druhý poločas byl jako přes kopírák toho prvního. Mariánky tlačili svého soupeře, ale ne a ne vstřelit druhou branku, která by přinesla trochu klidu na jejich kopačky. K tomu jim přispěla červená karta Daniela Psota v 72. minutě, který se ze hřiště musel poroučet po podražení protihráče. Viktorka tíženou druhou branku vstřelila v 76. minutě, když se ve skrumáži před brankářem Moulem zorientoval nejlépe Dan Cinkanič, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil náskok svého mužstva na dvoubrankový. Do konce zápasu měli domácí ještě několik příležitostí, ale ani jedna už neskončila gólem a tak Mariánské Lázně zvítězily 2:0 a připsaly si další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Zápas jsme měli celých devadesát minut pod kontrolou. Byli jsme jednoznačně lepším týmem, ale trápíme se proměňováním šancí. Tím soupeře držíme v zápase. Opravdu je to proměňování mizerné.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Jakubík [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] , J. Šaliga [-] - D. Cinkanič [-] , V. Kafka [-] , M. Drahorád [-] , J. Maule [-] - P. Holub [-] (74. J. Schero [-] ) , J. Bílek [-] (83. P. Hančin [-] ) -

Sokol Citice
M. Moule [-] - J. Bufka [-] (79. P. Šimek [-] ) , J. Bílek [-] , R. Pinta [-] - D. Psota [-] , M. Kessl [-] - M. Hamouz [-] (87. F. Vilček [-] ) - P. Širochman [-] , J. Dlouhý [-] , J. Čech [-] (83. O. Hums [-] ) , D. Rajtšlegr [-]

ŽK: 27. M. Jakubík - 55. M. Kessl , 57. D. Rajtšlegr . ČK: 72. D. Psota .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěřík Filip - HENYCH Karel, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.