Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda opět svítí. Doma porazila po penaltách Toužim


Branky


0

Hvězda přivítala na svém hřišti před sedmatřiceti diváky tým Toužimi, která získala v dosavadním průběhu sezony o tři body více než její soupeř z Chebu. Chebští však náskok Toužimi stáhli na dvoubodový, protože porazili svého soka po penaltovém rozstřelu a zdá se, že se Hvězda odráží ode dna a začíná opět zářit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divákům, kterých nebylo v zápase mezi Hvězdou a Toužimí příliš mnoho, se musel zápas líbit. Viděli totiž osm branek. Tu první vstřelil v 23. minutě Jakub Klepáček a poslal Hvězdu do jednobrankového vedení. Za deset minut ale bylo vyrovnání po trefě Josefa Klimenta. Jenže Toužimští se z vyrovnání neradovali příliš dlouho, protože v následující minutě strhl vedení opět na stranu Chebu Aleš Fídler. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí celek.

V 53. minutě se dostal balón k Máriu Hlivjakovi a ten navýšil náskok Hvězdy na tříbrankový a vypadalo to, že se už nic zajímavého nestane a Chebští si budou držet náskok až do konce zápasu. Opak byl ale pravdou a utkání nabralo na otáčkách. V 60. minutě se prosadil Miloslav Hotěk, aby za deset minut mohl vstřelit svoji druhou branku a srovnat stav zápasu. Hvězdu vyrovnávací branka ale nepoložila a Miroslav Dobeš naposledy strhl vedení na stranu domácího celku. Jenže gólová přestřelka neskončila. Za minutu totiž vstřelil svoji druhou branku Josef Kliment a opět srovnal. Zápas pak došel až k penaltovému rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí hráči, kteří tak získali dva body.



Ohlasy k zápasu



SK Toužim
Marek Daněk: Zase jsme hodně branek dostali, hodně jich ale dali. Skončilo to 4:4. Byl to zápas o spoustu branek a divákům se musel líbit. Prohrávali jsme 3:1, dokázali jsme nakonec vyrovnat na 4:4, ale v penaltách jsme propadli.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Neumann [-] , R. Liguš [-] , J. Klepáček [-] , J. Netrval [-] - M. Dobeš [-] , A. Fidler [-] , M. Hlivjak [-] , R. Žídek [-] (70. V. Hampl [-] ) - L. Hajmacher [-] , J. Milota [-]

SK Toužim
J. Bronec [-] - R. Štětka [-] (87. R. Vodrlint [-] ) , M. Hejkal [-] , K. Čermák [-] , D. Drabík [-] - J. Kliment [-] , J. Hodina [-] (80. M. Osvald [-] ) , J. Borek [-] , J. Vild [-] - J. Bláha [-] , M. Hotěk [-]

ŽK: 68. R. Žídek , 84. J. Neumann - 55. J. Borek .
Místo: tráva. Počet diváků: 37. Rozhodčí: Svatík Martin - NEHASIL Lukáš, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.